• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİNİK KALPLERDEN UMUT IŞIĞI
24 Haziran 2019 Pazartesi 16:02

MİNİK KALPLERDEN UMUT IŞIĞI

Aydın Ticaret Odası İlkokulu Öğretmenlerinden Feride Öztekin ve Okul Yönetimi önderliğinde geçtiğimiz aylarda düzenlenen Onkoloji hastalarına destek vermek için yapılmış peruk desteği sahiplerine ulaştı.

Okulda yapılmış olan bir törenle minik öğrenciler saçlarını onkoloji hastaları için kestirmiş ve onlara bir nebzede olsa umut olabilmek için bağışlamışlardı. Miniklerden alınan saçlar AYESOB ve Aydın Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları işletmecileri Başkanı Selahittin Çetindoğan’ın vermiş olduğu destekle İzmir’e götürülerek peruk haline getirilmişti. Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma Hastanesinde bugün peruklar sahiplerine teslim edildi. Saçlarını hastalar için kestiren minikler, Okul yönetimi ve Selahittin Çetindoğan’da hastaları hem ziyaret etti hemde yüzlerindeki mutluluğa şahit oldu. Onkoloji bölüm hocaları ve sağlık çalışanlarıda yapılan çalışmanın tedavi gören ve saçlarını bu yüzden kaybeden insanlar için ne kadar büyük bir önem taşıdığının altını çizerek öncelikle büyük yürekli miniklere ve bunu hayata geçiren herkese teşekkür etti.

Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Selahittin Çetindoğan “ yapılan çalışmanın nekadar önemli ve umut dolu olduğunun farkındayız. Feride öğretmen aradığında hiç düşünmeden destek olabileceğimizi söylemiştik. Bugün birkez daha yapılan desteğin önemini gördük. Bir dahakine daha fazla sayıda peruğa ulaşmak isteriz çocukların davranışları herkese örnek olsun bu ve bunu gibi organizasyonlarda herzaman elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi.

Berberler, kuaförler ve güzellik salonları işletmecileri odası yönetim kurulu üyesi Ünlü İpekçioğlu onkoloji hastalarına peruklarını takmaları için yardımcı olurken hastaların her biri bu projeye imza atmış herkese teşekkürlerini iletti.

asdasdasd.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 602 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim