• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİTİNG GİBİ AÇILIŞ
18 Şubat 2019 Pazartesi 10:27

MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Cumhur İttifakı’nın Germencik Belediye Başkan Adayı İsmet Akın’ın seçim ofisi miting havasında açıldı. Cumhur İttifakı teşkilatları ve milletvekillerinin katıldığı açılış töreninde İsmet Akın’a destek sözü veren vatandaşlar ‘her zaman arkandayız İsmet Baş

Cumhur İttifakı’nın Germencik Belediye Başkan Adayı İsmet Akın’ın seçim ofisi miting havasında açıldı. Cumhur İttifakı teşkilatları ve milletvekillerinin katıldığı açılış töreninde İsmet Akın’a destek sözü veren vatandaşlar ‘her zaman arkandayız İsmet Başkan’ şeklinde tezahüratlarda bulundular. Açıışta konuşma yapan İsmet Akın “1 Nisan sabahına mutlulukla uyanacağız” dedi.

Cumhur İttifakı Germencik Belediye Başkan Adayı İsmet Akın, çalışmalarını yürüteceği seçim ofisi açılışını görkemli bir törenle açtı. Miting havasında yoğun bir katılımın olduğu açılışa Germencik Belediye Başkan Adayı İsmet Akın’ın yanı sıra, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın,, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Tayfun Şan, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları ile Germencikli vatandaşlar katıldı.

 

“AYDIN’I LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIYACAĞIZ”

‘Gözlerim seninle açıldı sevdaya aşka, anam gibi babam gibi sevdim seni Germencik’ diyerek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı Germencik Belediye Başkan Adayı İsmet Akın; “Çıraklığıyla başladığım, kalfalığını yaptığım kurumun başına belediye başkan adayı olarak karşınıza çıktım. Öncelikle bana bu onuru ve şerefi layık gören bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye ve ateşli günlerde ülkemize yön veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’ye ve siz değerli canım germencikli hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ben büyüklerimizin yanında ilçemizde mütevazılıkla hizmet eden biriyim. Her Germencikli gibi ilçemin en güzel yaşanacak yer olması hayalimi gerçekleştirmek için namzet seçildim. Vatan sevgisi hizmetle ölçülür bizde, asla lafla sözle vatana hizmet edilmez. Hizmet, üretmekle olur, biz şimdiye kadar ürettik. Kent Meydanı, saat kulesi, kültür evi, yeni belediye binası gibi daha saymakla bitmeyen bir sürü hizmetimiz var. Bu hizmetlerimizi bir adım ileriye taşımak için yola çıktık. Bu bir bayrak yarışıydı. ‘Yükselmenin hududu yoktur’ diyen Atatürk’e layık olma yarışıdır. Halka hizmet, hakka hizmettir diyerek peygamber efendimize layık olma yarışıdır. Bu yarışta bayrağı en üste çıkarmaya söz veriyorum. Her zaman sizlerin hizmetinde olacağım, adil ve şeffaf olacağım. Yapabileceklerimiz yapacağız, yapamadıklarımızı ise anlatacağız. Bizler hizmet eriyiz, halkımıza gecemizi gündüzümüzü adayıp ‘of’ demeyeceğiz. İki vatan sevdalısı, hizmet partisi yanyana geldi ve ülkemizin bekası diyerek bir irade ortaya koydular. Bizlerde bu iradeyi Aydın’da layık olduğu yere taşıyacağız. Hizmet için yarışırken büyükşehirde de Mustafa Savaş Vekilimiz için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

 

“1 NİSAN SABAHINA MUTLULUKLA UYANACAĞIZ”

Geçen 5 yıllık dönemde Aydın’ın olması gerektiğinden daha da geride olduğunu ifade eden Akın; “5 yılımız bedavaya gitti. Neler yaşadığımızı, gerek şehir planlamamızın gerek yatırımlarımızın nasıl engellendiğine yakından şahidim. Buna rağmen elimizden geldiğince hizmet ürettik. İnşallah yeni dönemde el ele, gönül gönüle hem ilçemizi hem Aydın’ımızı kalkındıracağız. Çünkü bizi seçen hemşehrilerimize bu boynumuzun borcudur. Kuruluşundan bugüne kadar ilçemize katkı sağlamış bütün belediye başkanlarımıza, mevcut başkanımız değerli büyüğüm, ustam, abim Ümmet Akın’a hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Unutmayalım 1 nisan sabahına mutlulukla uyanacağız” dedi.

Haber : Merve GÜLMEZ

ismet_akin_acilis-(9).jpgismet_akin_acilis-(22).jpgismet_akin_acilis-(25).jpgismet_akin_acilis-(54).jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 780 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim