• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa Savaş - 10 Kasım - Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Mesajı
09 Kasım 2020 Pazartesi 23:34

Mustafa Savaş - 10 Kasım - Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Mesajı

AK Parti Aydın Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş - 10 Kasım - Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Vefatının 82. Yıl Dönümüne dair Mesajı..

AK Parti Aydın Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş - 10 Kasım - Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Vefatının 82. Yıl Dönümüne dair  Mesajı..

Vefatının 82’inci yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hürmetle, minnetle ve rahmetle anıyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, istiklal mücadelemize önderlik etmiş; feraseti, azim ve kararlılığıyla milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirerek milli mücadele kahramanlarımızla birlikte dünya tarihinde eşine az rastlanan, destansı bir zafere imza atmıştır.

Aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 1919’da başlayan milli mücadelemizde büyük fedakârlıklarla, cansiperane bir şekilde vatan topraklarımıza sahip çıkmış; bu büyük zaferimizi 1923’te Cumhuriyeti kurarak taçlandırmıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve kahraman ecdadımızın tarihe bıraktığı unutulmaz iz bugün de yolumuzu aydınlatmaktadır. Ecdadımızın emaneti olan bu inanç ve kararlılıkla, istiklal ve istikbal mücadelemiz, bugün de her türlü saldırı ve zor koşullara karşı devam etmektedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi tam bağımsız olarak ilelebet muhafaza edecek; daha ileriye taşımak ve 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerimle, vefatının 82. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız için fedakârca mücadele eden kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle anıyorum.

 

       Mustafa Savaş

                                                                                     AK Parti Aydın Milletvekili

TBMM KİT Komisyonu Başkanı

Bu haber toplam 3322 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim