• Aydın20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MUSTAFA SAVAŞ'IN 10 KASIM MESAJI
09 Kasım 2019 Cumartesi 12:28

MUSTAFA SAVAŞ'IN 10 KASIM MESAJI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81.Yıldönümü nedeniyle AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Sn Mustafa Savaş'ın 10 Kasım Mesajı

Vatanımızı, devletimizi, milletimizi ve cumhuriyetimizi koruyup kollamak için yürüttüğümüz istiklal ve istikbal mücadelesinde, milli ve güçlü bir ekonomi inşa ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetlerin ötesine geçmek için kararlı adımlarla yolumuza devam ediyoruz.

Atatürk'ün ve kahraman silah arkadaşlarının aziz milletimizle birlikte kurdukları Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi sürekli korumayı ve geliştirmeyi amaç edinen bu ulvi hedef, aynı zamanda kahraman ecdadımızın bizlere bıraktığı bir emanet olup, gelecek nesillere onurlu bir şekilde teslim edeceğimiz çok önemli bir bayrak yarışıdır.

Hedefimiz, havada, denizde, karada dünya genelindeki en büyük projeleri hayata geçiren bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti inşa etmek, ilim ve bilim ışığında yetişecek bir Türk gençliğiyle istiklal ve istikbalimizi her daim garanti altına almaktır.

İstiklâlimize kasteden eli kanlı terör örgütlerine karşı yurt içinde ve yurt dışında yürütülen kararlı operasyonlar bütün dünyayı şaşkına çevirirken, ekonomimizi sekteye uğratmaya çalışan kirli ittifaklar da ortaya konan kararlı politikalar neticesinde amaçlarına ulaşamamaktadırlar.

Bütün bu engellemelere rağmen kendi helikopterini, kendi insansız hava aracını, kendi tankını ve kendi milli piyade tüfeğini yapan aziz milletimiz, çok yakın bir zamanda hayata geçireceği farklı milli projelerle de dünya gündemindeki yerini alacaktır.

Ne kanlı darbe girişimleri, ne kirli terör ittifakları ne de ekonomi temelindeki manipülatif operasyonlar bizi asla yolumuzdan saptıramayacaktır.

Bizler, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde mücadelemizi verecek, 2023, 2053 ve 2071 vizyonuyla ortaya konan büyük hedeflere, aziz milletimizle el ele vererek hep birlikte ulaşacağız.

Bu vesileyle vefatının 81. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bütün şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimizi şükranla yad ediyorum.

Mustafa SAVAŞ

AK Parti Aydın Milletvekili

KİT Komisyonu Başkanı

sablon-(8)-039.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 753 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim