• Aydın28 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MUSTAFA SAVAŞ'IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
29 Ağustos 2020 Cumartesi 22:28

MUSTAFA SAVAŞ'IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

AK Parti Aydın Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Aydın Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın, bu büyük zaferimizin 98. yıl dönümüne ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. 1922 tarihi, Büyük Taarruz'un zaferle sonuçlanmasının beraberinde nice anlamları da taşımaktadır. Kahramanlık destanının yazıldığı o çok önemli günde tartışmasız bir zafer kazanılmış ve Cumhuriyetimizin kapıları bizlere açılmıştır. Anadolu’daki bin yıllık varlığımızın Türkiye Cumhuriyeti’yle birlikte ebedileştirildiği, tüm dünyaya ilan edilmiştir.

Bir kez daha ifade etmek isterim ki; 30 Ağustos’un bizlere en önemli emaneti olan Cumhuriyet’imizi, canımız ve kanımız pahasına ilelebet koruyacağız. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarma gayemiz için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bir asırlık mücadelemizde, nice zaferlere imza atılmış, diğer bir yandan dışarıdaki ve içerideki hainlerin nice emelleri akamete uğratılmıştır. Aziz milletimizle birlikte, milli birlik ve beraberliğimizi, vatanımızın istiklal ve istikbalini hedef alan tehditlere karşı kararlı mücadelemiz devam etmektedir. Vatan ve bayrak savunması uğruna sayısız kahramanı yetiştiren aziz milletimiz, gözbebeğimiz Türk Silahlı Kuvvetleri’miz dün olduğu gibi bugün de kara, hava ve deniz unsurlarıyla dosta güven, düşmana korku salmaktadır.

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, bir olacağız, beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Ülkemizi, her alanda başarılarla taçlandıracak; hedeflerimizden asla geri adım atmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerimle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi hürmetle yâd ediyorum. Milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.

                                                                                                        Mustafa Savaş

AK Parti Aydın Milletvekili

TBMM KİT Komisyonu Başkanı

Bu haber toplam 2451 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim