• Aydın26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nazilli Belediye logosu tescillendi
04 Haziran 2020 Perşembe 08:00

Nazilli Belediye logosu tescillendi

Nazilli Belediyesi ‘nin Türk Patent ve Marka Kurumu’na yapmış olduğu başvuru üzerine kurumsal logosu tescillendi.

Nazilli Belediyesi ‘nin Türk Patent ve Marka Kurumu’na yapmış olduğu başvuru üzerine kurumsal logosu tescillendi.  Yapılan halk oylaması sonucu 1. seçilen logonun tasarımcısı Gökhan Çamurcu ise 10.000 lira para ödülünü ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapılması için belediyeye bağışladı. 

Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen ve rekor düzeyde katılımla gerçekleşen logo yarışmasının sonuçlanmasının ardından Türk Patent ve Marka Kurumu’na yapılan başvuru ile kurumsal logosu tescillendi. 
LOGONUN TASARIMCISINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Yapılan halk oylaması sonucunda 1. seçilen logonun tasarımcısı 33 yaşındaki Gökhan Çamurcu ise, koronavirüs sürecinde yardıma muhtaç vatandaşlara gıda yardımı yapılması için 10 bin lira para ödülünü belediyeye bağışladı. 
Nazilli halkının oylarıyla seçilmiş olan ve bu memleketin her hücresini hissederek yaptığım bu logo artık Nazilli Belediyesi’nin öz evladıdır” diyen Çamurcu; “Bu memleketin bir ferdi ve bu toprakların ekmeğiyle yaşamını sürdüren bir işletmeciyim. Sayın Belediye Başkanım Kürşat Engin Özcan ve yönetiminin bu ödülü daha hayırlı işlerde kullanacağından hiç şüphem olmadığından şahsıma layık görülen ödülü Nazilli Belediyesi’ne bağışlıyorum. Bu süreçte emeği geçen ve eserimizi ödüle layık gören Nazilli halkına şükranlarımı sunuyorum” sözlerini kaydetti. 
 
NAZİLLİ’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE YANSITACAK
Yeni logo ile Nazilli Belediyesi’nin ilke, değer ve atılımlarını, geniş vizyonunu, şeffaf ve katılımcı yapısını, halk ile kurduğu derin ilişki ve diyalogu en iyi yansıttıklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Yeni logomuzun Nazilli’mize ve belediyemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Yarışmamızın kazananı ve logomuzun tasarımcısı Gökhan Çamurcu’yu bir kez daha tebrik ediyor, örnek davranışından dolayı teşekkür ediyorum. Pandemi süreci öncesi düzenlenen yarışmamızın ardından yapılan halk oylaması ile belirlenen yeni logomuzun Nazillimizi en iyi şekilde yansıtacağına inanıyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bu haber toplam 898 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim