• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nazilli Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi
05 Kasım 2016 Cumartesi 15:50

Nazilli Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi

Nazilli Belediye Meclisi’nin Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Meclis Başkanlığını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yaptığı toplantıda 10 önemli gündem Maddesi görüşüldü.

Nazilli Belediye Meclisi’nin Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Meclis Başkanlığını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yaptığı toplantıda 10 önemli gündem Maddesi görüşüldü.

Belediye Meclisi Kasım 2016 dönemi olağan toplantısının 1. Birleşimi 5393 sayılı kanunun 20. Maddesi gereğince Belediye Meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın başkanlığında yapıldı. 10 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında ilk gündem maddesi olan kadro düzenlenmesi görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı.

2. Gündem maddesinde yer alan İsabeyli, Turan, Şirinevler Pazarlarının günlerinin tespitleri yapılarak oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi yine bir ilke imza atarak THY Kargo Başkanlığı ve Belediye Arasında Cenaze Taşıma Hizmetleri için Protokol İmzalamak üzere Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a yetki verilmesini oy birliği ile onaylarken, İsabeyli Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ve Kapalı Spor Salonuna belirlenen isimlerin verilmesine oy birliği ile kabul etti.

Aşağı Örencik mahallesinde yer alan 123 Ada 54 Parselde bulunan arsanın Osman Dinç’e devrini de oy birliği ile onaylayan meclis üyeleri, Arslanlı Mah. 1629 ve 2136 nolu Parsellerin Ayni Sermaye olarak Nazbel Su Ürn. Jeo. İnş. Akar. Bet. İma. Ul. Hiz. İşl. Org. Tem. Oto. San.Tic. Ltd. Şti’ye devrinin yapılmasını görüştü. Görüşme sonucu oy birliği ile karara bağlanan 6. Maddenin ardından, Esenköy Mahallesi 1198 Parselde bulunan 1700 m2’lik avlulu kargir ev taşınmazının şartlı bağış olarak kabulü oybirliği ile kabul edildi. Yine Esenköy Mahallesi 1198 Parseldeki 1700m’lik avlulu kargir evin kamulaştırılması için 5 yıllık yatırım programına alınmasının yer aldığı 8. Gündem maddesi Meclis üyelerince görüşülerek oy birliği ile Komisyona sevk edildi.

Cumhuriyet Mahallesinde yer alan 561 Ada 2 Parsele ilişkin Uygulama İmar Planı değişikliğinin de görüşüldüğü toplantıda bu maddeyi de oy birliği ile komisyona sevk eden meclis üyeleri,  son madde olan 10. Gündem maddesindeki Esenköy Mahallesi 1198 Parseldeki 1700m’lik Avlulu Kargir evin kamulaştırılması için 5 yıllık yatırım programına alınmasını oy birliği ile kabul etti. 

dsc_8592.jpgdsc_8597.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1049 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim