• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nazilli Belediyesi şehitler için lokma hayrı yaptı
09 Ekim 2018 Salı 12:10

Nazilli Belediyesi şehitler için lokma hayrı yaptı

Nazilli Belediyesi, Batman’daki hain saldırıda şahadet mertebesine ulaşan 8 uzman çavuş ve Ülkücü Şehit Şerafettin Akbaş için 5 bin kişilik lokma hayrı yaptı.

Nazilli Belediyesi, Batman’daki hain saldırıda şahadet mertebesine ulaşan 8 uzman çavuş ve Ülkücü Şehit Şerafettin Akbaş için 5 bin kişilik lokma hayrı yaptı.

Nazilli Belediyesi, Batman’daki hain saldırıda şehit olan Jan. Asb. Çvş. Ömer Ulus Yiğit, Jan. Uzm. Çvş. Özgürcan İnce, Jan. Uzm. Çvş.Okan Dinçer, Jan. Uzm. Çvş. Ali Hekim, Jan. Uzm. Çvş. Uğur Göksu, Jan. Uzm. Çvş. Yahya Şen, Jan. Uzm. Çvş. Süleyman Aydın, Jan. Uzm. Çvş. Neşet Gök ve Ülkücü Şehit Şerafettin Akbaş için lokma hayrı yaptı.

Belediye Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Şükrü Irgat, daire başkanları, muhtarlar, dernek ve STK temsilcileri ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Vatanı için canını seve seve vermiş olan kardeşleri ve vatan evlatları için lokma hayrı düzenlediklerini ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli Belediyesi, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları ile beraber böyle bir hayrımızın olmasını istedik. Bu vatan için, bu millet için, bu bayrak için, dinimiz için şehit olanlara Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Allah nur içinde yatırsın. Onların haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Çünkü vatan için can vermek herkese nasip olmaz. Şehitlik herkese nasip olmaz. Hepimiz de birer şehit olmak için neferiz. Allah Türkiye Cumhuriyeti devletini kainat var olduğu sürece var etsin. Milletimiz var olsun. Devletimiz var olsun. Önemli olan devletimizin ve milletimizin var olması” diye konuştu.

Haber: Merve GÜLMEZ

dsc_9424.jpgdsc_9459.jpgdsc_9462.jpgdsc_9480.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 906 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim