• Aydın31 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nazilli Düzgün Yollara Kavuşuyor
23 Kasım 2016 Çarşamba 21:38

Nazilli Düzgün Yollara Kavuşuyor

Nazilli’de yeni yolların açılması çalışmalarına devam ediliyor.

Nazilli’de yeni yolların açılması çalışmalarına devam ediliyor. Yıldıztepe mahallesinde Nazilli Belediyesi tarafından açılan iki yeni yolun parke taşı döşemeleri yapılıyor.

Nazilli Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi’nde iki yeni yol açtı. Yıldıztepe Mahallesi Muammer Hastepe Caddesi üzerindeki yer alan Zafer İlköğretim Okulu batı kısmında açılan iki yeni yolun öncelikle Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce tesviyeleri yapıldı. Birbirine bağlantılı şekilde oluşturulan 170 metre uzunluk, 12 metre genişliğindeki 1459 sokak ile 69 metre uzunluk, 15 metre genişliğindeki 1462 sokaklar Muammer Hastepe Caddesine çıkıyor.

Planlı projeli şekilde açılan iki yolun iş makineleri ile tesviye ve stabilize çalışmaları tamamlandıktan hemen sonra kenarlara bordürleri döşenen yolların kilitli parke döşeme çalışmalarına başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Nazilli Belediyesi olarak yeni yol açma ve mevcut yolları yenileme çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Yeni açtığımız yollar oluşturulan yerleşim alanlarına göre ayarlanarak planlı ve projeli şekilde yapılıyor. Kanuni istimlaklarının da uygulanmasından sonra belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğünce yollar düzenleniyor. Vatandaşlarımızın da istek ve taleplerine göre gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile Nazillimiz düzgün, sağlam ve daha ferah yollara kavuşuyor” dedi.  

Başkan Haluk Alıcık açılan yeni sokaklardaki incelemeleri yaptığı sırada Zafer İlköğretim Okulu öğrencilerinin sevgi seli ile karşılaştı. Alıcık’ın etrafını saran öğrenciler Başkan Haluk Alıcık’a okullarının yolunu yapmasından dolayı teşekkür ederlerken Başkan Amcaları ile fotoğraf çekilmek için  birbirleri ile mücadele etti.  

AydınÖzel

dsc_6221.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 943 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim