• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
​Nazilli Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali Kapanışı Konserle Yapıldı
13 Mart 2019 Çarşamba 11:00

​Nazilli Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali Kapanışı Konserle Yapıldı

Nazilli Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu tarafından düzenlenen, 10. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali Kapanış Konseri gerçekleştirildi.

 

Nazilli Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu tarafından düzenlenen, 10. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali Kapanış Konseri gerçekleştirildi.

 

Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen konsere Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ve yüzlerce sanatsever katıldı.

 

Haluk Alıcık: "Müzik insanı dinlendiriyor"

 

İki bölüm halinde verilen ve yaklaşık 2 saat süren konserde Türk Sanat Müziğinin sevilen eserlerinden derlenmiş 32 beste seslendirildi. Seçim yorgunluğunu konserle attığını söyleyerek katılımcılara teşekkür eden Başkan Alıcık, “Müzik insanı dinlendiriyor. Böyle bir güzellikle sizlerle beraber olmak istedim. Aydın’ın farklı ilçelerinden de katılımcılarımız var onlara da hoş geldiniz diyorum. Ustalık dönemimizde usta eserlerle halkımızın karşısına çıkacağız. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivalimizin bu yıl 10.’sunu düzenledik. Çok dolu dolu geçti. Her yıl daha iyi bir şekilde yol aldığımıza inanıyorum. Hem sanatımızla, hem kültürümüzle hem de projelerimizle Nazilli’de aş ve iş derdine çare olacağız” diye konuştu.

 

Şef'e teşekkür ve çiçek

 

Programın ardından Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Şef Murat Sezar başta olmak üzere usta Sunucu Yücel Bildiren ve koro üyelerine tek tek teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Haber : Merve GÜLMEZ

1552436022_nazilli_k__lt__r_sanat_ve_edebiyat_festivali_kapan_______konserle_yap__ld__7.jpg1552436045_nazilli_k__lt__r_sanat_ve_edebiyat_festivali_kapan_______konserle_yap__ld__5.jpg1552436063_nazilli_k__lt__r_sanat_ve_edebiyat_festivali_kapan_______konserle_yap__ld__3.jpg1552436076_nazilli_k__lt__r_sanat_ve_edebiyat_festivali_kapan_______konserle_yap__ld__6.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 897 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim