• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
NAZİLLİ'DE 8. RAHVAN AT YARIŞLARI BAŞLADI
21 Ekim 2019 Pazartesi 10:43

NAZİLLİ'DE 8. RAHVAN AT YARIŞLARI BAŞLADI

Nazilli Belediyesi tarafından 8.'si düzenlenen ve 215 rahvan atın kıyasıya mücadele ettiği yarışlarda toplam 150 bin lira ödül dağıtıldı.

Aşağı Nazilli Rahvan Atlı Spor Kulübü tarafından düzenlenen ve Nazilli Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan 8. Rahvan At Yarışları Bozdoğan yolu üzerinde bulunan sosyal etkinlik alanında yapıldı.

Yoğun katılımın olduğu yarışları Nazilli Belediye Başkan Vekilleri Soner Yelkovan, Mustafa Tınas, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, Menemen Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Arslan ve Halil Akbukut, Sümerbanklılar Derneği Başkanı İlhan Öden ve dernek üyeleri, Aşağı Nazilli Rahvan Atlı Spor Kulübü Başkanı Şevket Yapar, Menemen Rahvan Atçılar Dernek Başkanı Gökhan Karabaş, Ayvalık Rahvan Atlı Spor Kulübü Başkanı Saki Dizlek ve çok sayıda vatandaş ilgiyle izledi.

Yaklaşık 215 rahvan atın kıyasıya mücadele ettiği yarışlar baş, başaltı, büyük orta, küçük orta, deste, 4’lü tay, 3’lü tay, 2’li tay, ithal A ve ithal B olmak üzere 10 kategoride düzenlendi.

Toplam 150 bin lira ödülün dağıtıldığı yarışlarda baş kategorisinde Ayvaz, baş altı kategorisinde Ali Sarı, büyük orta kategorisinde Murat Kölemenoğlu, küçük orta kategorisinde Halil Kılıç, deste kategorisinde Aşçı Halil İbrahim, 4’lü taylar kategorisinde Sabri Akbaş, 3’lü taylar kategorisinde Selahattin Güzel, 2’li taylar kategorisinde Mutlu Mert, İthal kategorisinde Murat Kölemenoğlu 1. oldu.

Yarışmacılara ödül ve kupalarını takdim eden Belediye Başkan Vekili Soner Yelkovan, “Katılan herkese teşekkür ediyor, kazanan jokey ve at sahiplerimizi tebrik ediyorum. Türkiye’nin birçok ilinden geniş bir katılımla yarışlarımızı gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Sayın Kürşat Engin Özcan yoğun programları nedeniyle aramızda değiller. Sizlere kendisinin selamlarını getirdim. Önümüzdeki yıllarda daha geniş bir katılımla çok daha iyi bir yarış dönemi geçirmek için çalışacağız” diye konuştu.

sablon-100.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 644 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim