• Aydın26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nazilli’de Muhteşem Bir Gün Yaşadılar
19 Kasım 2016 Cumartesi 19:57

Nazilli’de Muhteşem Bir Gün Yaşadılar

Aydın’a bağlı Umurlu Mahallesinin Kocagür İlk Öğretim Okulu öğrencileri Başkan amcaları sayesinde Nazilli’de muhteşem bir gün yaşadı.

Aydın’a bağlı Umurlu Mahallesinin Kocagür İlk Öğretim Okulu öğrencileri Başkan amcaları sayesinde Nazilli’de muhteşem bir gün yaşadı.

Kocagür İlk Öğretim Okulu’nun 58 minik öğrencisini Nazilli’de ağırlayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Geleceğimizin teminatı yavrularımızın yüzlerindeki gülümseme bizim için her şeyin ötesinde. Onların mutlu olması bizim mutluluğumuz ” dedi.

Aydın’a bağlı Umurlu mahallesinin Kocagür İlk Öğretim okulunda öğrenim gören öğrencileri için eğitsel anlamda Nazilli’ye gezi düzenleyen okul idaresi, Nazilli’ye ulaşım için Belediye Başkanı Haluk Alıcık’dan araç desteği istedi. Öğrencilerin Ulaşımlarını sağlamak için Nazilli Belediyesine ait otobüsü Umurlu Mahallesine gönderen Haluk Alıcık, 1-2-3 ve 4. Sınıflardan oluşan 58 öğrenciyi de gün boyu Nazilli’de ağırlanmalarını sağladı. Sabah saatlerinde Nazilli Belediyesine ait otobüs ile Sümer Rekreasyon Parkına gelen minikler önce Hayvanat Bahçesini gezdi. Hayvanat bahçesindeki birbirinden farklı hayvanları tanıyarak inceleyen öğrenciler, Rekreasyon alanı içerisinde yer alan Lunaparkta eğlenceli saatler geçirdi. Yaşadıkları eğlenceli saatlerin ardından miniklere öğle yemeği ikramı yine başkan amcadan geldi. Gün boyu Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık sayesinde muhteşem bir gün yaşayan minik öğrenciler çok mutlu olduklarını ifade ederek “bize böyle bir günü yaşattığı için Başkan amcaya çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir gündü. Biz çok mutlu olduk” şeklinde konuştular.

Öğrencileri ile birlikte geziye katılan 6 öğretmen ve Okul Müdür Yardımcısı Osman Aksu “Öğrencilerimize hem eğitsel anlamda hem de değişik bir gün geçirmeleri için Nazilli’ye bir gezi planlamıştık. Bu planımızı uygulamak için Büyükşehir belediyesinden araç istedik. Ancak bize ellerinde araç olmadığını bu yüzden araç veremeyeceklerini belirttiler. Bizde bunun üzerine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı arayarak şansımızı denemek istedik ve aradık. Çünkü çocuklarımıza bu gezi için söz vermiştik. Başkanımız Haluk Alıcık’ın da bize hayır demesinden korkarken tam tersi bize misafirim olun dedi ve bize söz verdiği gibi Nazilli Belediyesi otobüsünü gönderdi. Öğrencilerimiz ile birlikte önce hayvanat bahçesini gezdik. Ardından Belediye yetkilileri çocukların lunaparktaki oyuncaklara binebileceklerini söyledi. Çocuklarımız burada eğlenceli saatler geçirdiler. Daha sonra Başkanımızın çocuklarımıza pide ikram edeceğini öğrendik ve yine yetkili arkadaşlarımızın eşliğinde bizlere ikram edilen pideler ile karnımızı doyurduk. Kocagür İlk Öğretim okulunun 58 öğrencisi Başkan amcaları sayesinde Nazilli’de muhteşem bir gün yaşadı ve hepsi çok mutlu oldu. Yaşattıkları bu güzel günden dolayı öğrencilerim ve öğretmenlerim adına Nazilli Belediyesine ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a çok teşekkür ediyorum” dedi.  

AydınÖzel

dsc_4766.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1017 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim