• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nazilli'de Şehitlerimiz İçin Lokma Hayrı Yapıldı
13 Aralık 2016 Salı 23:42

Nazilli'de Şehitlerimiz İçin Lokma Hayrı Yapıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İstanbul’da şehit düşen polis ve siviller adına lokma hayrı yaptı. Hayra yoğun ilgi gösteren Nazilliler, şehitler için dua ederken terörü lanetledi..

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İstanbul’da şehit düşen polis ve siviller adına lokma hayrı yaptı. Hayra yoğun ilgi gösteren Nazilliler,  şehitler için dua ederken terörü lanetledi..

Nazilli Belediyesi tarafından İstanbul’da Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena'da görevli çevik kuvvet ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit düşen polis ve vatandaşlar için lokma hayrı yapıldı. Dualar ve ilahiler eşliğinde Belediye Meydanında kurulan lokma hayrı standında uzun kuyruklar oluşurken yaklaşık 5 bin kişiye tabaklar içinde lokma dağıtıldı.

Kendi elleri ile vatandaşa lokma ikramında bulunan Başkan Haluk Alıcık aziz şehitlerimiz anısına lokma hayrı yaptıklarını belirterek, "İstanbul Beşiktaş’ta birlik ve beraberliğimizi kasteden, kalleş terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yürekleri kor gibi yanan acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Terörü bir kez daha lanetliyorum” diye konuştu.

AydınÖzel

dsc_1788.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1052 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim