• Aydın29 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nazilli'den 5 Tır Halep’e Doğru Yola Çıktı
19 Aralık 2016 Pazartesi 17:31

Nazilli'den 5 Tır Halep’e Doğru Yola Çıktı

Nazilli Belediyesi ve vatandaşların yaptıkları yardımlarla, Hayrat Yardım Vakfı Nazilli Şubesi organizasyonunda toplanan 5 TIR dolusu yardım düzenlenen törenle Halep’e uğrulandı.

Nazilli Belediyesi ve vatandaşların yaptıkları yardımlarla, Hayrat Yardım Vakfı Nazilli Şubesi organizasyonunda toplanan 5 TIR dolusu yardım düzenlenen törenle Halep’e uğrulandı.

Nazilli Belediyesi’nden ve halktan toplanan yardımlar Dualar eşliğinde Halep’e gönderildi. Hayrat Yardım Vakfı Nazilli Şubesi organizasyonunda Nazilli Belediyesi ve vatandaşların yaptıkları yardımlar, Nazilli Belediye Meydanında düzenlenen törenle Halep’e uğurlandı. Belediye Meydanında düzenlenen törene AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediyesi Başkan Yardımcıları İbrahim Özkan, Ender Vardar, Hayrat Yardım Vakfı Nazilli Şube Başkanı Mustafa Şen, AK Parti Nazilli Gençlik ve Kadın kollarlı üyeleri, Nazilli Belediyesi daire Müdürleri ile yetkilileri, vakıf üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Tırların Halep’e yola çıkma hazırlığı sırasında konuşma yapan Hayrat Vakfı Nazilli Başkanı Mustafa Şen, “Hayrat Yardım Vakfı olarak şuan Halepli kardeşlerimize en acil ihtiyaçları olan su ve kömür gönderiyoruz. Bugün 3 tır kömür, 2 tır su gönderiyoruz.  Aydın’dan da 4 tır geliyor. Türkiye’den toplamda 345 tır Halep’e doğru yola çıktı. Burada bize destek veren Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a ve Nazilli halkına çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun ” dedi.

Osmanlı’nın mirası olan Halep’e hem bedenlerinin hem de ruhlarının ısınması için Nazilli halkının yaptığı yardımları çok anlamlı bulduğunu söyleyen Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur Yardımsever Nazilli Halkına ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür etti.

Yaşanan son terör olaylarında şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz , “Nazilli halkının hayırsever olduğunu her zaman, her ortamda ifade ederim. Allah hayırlarını kabul etsin. Hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu. Konuşmaların ardından dualar ve tekbirler eşliğinde içlerinde kömür, su ve bir miktarda battaniye yorgan gibi malzemelerin bulunduğu 5 Tır Nazilli’den Halep’e doğru yola çıktı. 

AydınÖzel

dsc_8794.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 993 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim