• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÖĞRENCİLER ATATÜRK İÇİN KOŞTU
14 Kasım 2019 Perşembe 14:49

ÖĞRENCİLER ATATÜRK İÇİN KOŞTU

Spor Bilimleri Fakültesi (SBF) ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde geleneksel olarak her yıl düzenlenen ‘Atatürk’e Saygı Gençlik Yol Koşusu’nun 27’ncisinde yer aldı.

Spor Bilimleri Fakültesi (SBF) ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO)  öğrencileri, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde geleneksel olarak her yıl düzenlenen ‘Atatürk’e Saygı Gençlik Yol Koşusu’nun 27’ncisinde yer aldı.

Organizasyonda Üniversitemiz SBF Dekan Yardımcısı ve BESYO Müdürü Doç. Dr. Reşat Kartal, Rekreasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ali Güreş ve Beden Eğitimi ve Spor Eğitim Bölümü Öğr. Gör. Hüseyin Büyükçoban bulundu.

11 ADÜ’LÜ KATILDI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için düzenlenen koşuya Üniversitemizden 11 sporcu katılım gösterdi. Bu sporculardan 4 bin metre kadınlar kategorisinden birinci Rahime Tekin, ikinci Dilan Atak, beşinci Gülbahar Çetin oldu. 7 bin metre erkekler kategorisinde ise Mehmet Ali Şahin ikincilik elde etti. Ayrıca erkeklerde ilk 10 sporcu arasında sekiz Üniversitemiz sporcusu olması dikkat çekti.

“Gurur Duyuyoruz”

Rekreasyon Bölüm Başkanı ve Atletizm Milli Antrenörü Ali Güreş yaptığı açıklamada; “27 yıldır aralıksız olarak katılmış olduğumuz atamız adına düzenlenen bu anlamlı yarışta ADÜ öğrencileri ve öğretim üyeleri olarak iştirak ettik. Takımımızdaki birçok başarılı sporcu Karadağ’da düzenlenen Balkan Şampiyonasında ülkemizi başarıyla temsil etmek için bulunuyor.  Koşuda yer alan öğrencilerimizde ADÜ’ye yakışır bir şekilde başarıyla bizleri temsil ettiler. Gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sporcular ve antrenörleri, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in kendilerine bütün sportif etkinliklerde katkı sağlayarak, destek verdiğini ifade ederek teşekkürlerini ilettiler.


aydin-ulku-ocaklarindan-chp-efeler-belediye-baskan-yardimcisi-muflis-baris-altintasa-cok-sert-tepki-003.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1051 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim