• Aydın27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Öğrenciler İstedi; Kale, Gerçekleştirdi
26 Aralık 2018 Çarşamba 12:15

Öğrenciler İstedi; Kale, Gerçekleştirdi

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, eğitime destek vermeye devam ediyor. Acarlar Mahallesi İstiklal İlkokulu 1/A Sınıfı Öğrencilerinin isteklerini geri çevirmeyen Başkan Kale öğrencilerin talep ettiği renkli yazıcı, kırtasiye malzemesi ve eğitim setl

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, eğitime destek vermeye devam ediyor. Acarlar Mahallesi İstiklal İlkokulu 1/A Sınıfı Öğrencilerinin isteklerini geri çevirmeyen Başkan Kale öğrencilerin talep ettiği renkli yazıcı, kırtasiye malzemesi ve eğitim setlerini tedarik ederek Sınıf Öğretmeni Songül Ersöz’e takdim etti.

 

İstiklal İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Başkan Kale; “İncirliova Belediyesi olarak eğitim ve öğretime büyük önem vermekteyiz. 57 aylık görev süremiz içerisinde ilçemiz genelindeki tüm okullarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesi, boya badana işlerinin yapılması, bahçe düzenlenmesi, ağaçlandırma çalışmalarının yapılması, oturma banklarının tedarik edilmesi, spor alanlarının oluşturulması, eğitim ve sportif malzeme desteğinin sağlanması, çeşitli yarışma ve sınavlarda dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere maddi ve manevi desteğin sağlanması gibi birçok konuda destek sağladık. Bugün de minik öğrencilerimizin ihtiyacı olan renkli yazıcı, kırtasiye malzemesi ile eğitim setlerini de tedarik ederek sınıf öğretmenimiz Songül Hanım’a takdim ettik. Sınıfımıza hayırlı olsun. Öğrencilerimiz güle güle kullansın inşallah” dedi.

Yapılan ziyaret ve takdim edilen hediyelerden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Okul Müdür Yardımcısı Hurşit Öztürk ile Sınıf Öğretmeni Songül Ersöz, Başkan Kale’ye teşekkür etti.

Haber : Merve GÜLMEZ

_dsc6773.jpg_dsc6777-001.jpg_dsc6778.jpg_dsc6788.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1166 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim