• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Öğretim Üyemizin Eseri TRT’de Yayınlanmaya Hak Kazandı
08 Mayıs 2019 Çarşamba 14:47

Öğretim Üyemizin Eseri TRT’de Yayınlanmaya Hak Kazandı

ADÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Kırmacı’nın, Şevket Tokgöz ile yürüttükleri farklı makamlardaki eserlerinden ikisi Türkiye Radyo Televizyon Kurumuna (TRT) gönderilip komisyon tarafından kabul edilerek, TRT’de yayın

ADÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Kırmacı’nın, Şevket Tokgöz ile yürüttükleri farklı makamlardaki eserlerinden ikisi Türkiye Radyo Televizyon Kurumuna (TRT) gönderilip komisyon tarafından kabul edilerek, TRT’de yayınlanmaya hak kazandı. 

Yaklaşık 20 yıldır Üniversitemizde görev yapan Prof. Dr. Mesut Kırmacı, ağırlıklı olarak 2 yıldır şiir ve güfte yazıyor.  Öğretim Üyemizin değişik makamlarda çok sayıda eseri bulunuyor. Güfte ve beste çalışmalarını Şevket Tokgöz ile yürüten Prof. Dr. Kırmacı’nın değişik makamlardaki eserlerinden ikisi TRT komisyonunca kabul görerek yayınlanmaya hak kazandı.

ADÜ'de Buharkent Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Botanik Bahçesi Herbaryum Araştırma Uygulama Merkezi Müdürlüğü, Bitkisel Ham Madde ve Ürün Geliştirme Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü görevlerini yürüten Prof. Dr. Kırmacı, 2019 yılı sonunda güfte ve şiirlerini içeren bir kitap yayınlamayı düşünüyor. Bununla beraber Üniversitemiz Biyoloji ve Tiyatro Topluluklarının Danışmanlığını da yürüten Kırmacı, zaman zaman tiyatro oyunlarında oynuyor.

Haber : Helin ÖDEN

1-(22)-001.jpg2-(8)-001.jpg3-(10)-001.jpg

 
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 818 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim