• Aydın28 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÖZAKCAN, KONUKLU VE AMBARCIK DA SEVGİYLE KARŞILANDI
12 Mart 2019 Salı 11:54

ÖZAKCAN, KONUKLU VE AMBARCIK DA SEVGİYLE KARŞILANDI

Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti(DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcan, seçim çalışmaları kapsamında Konuklu ve Ambarcık Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti(DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcan, seçim çalışmaları kapsamında Konuklu ve Ambarcık Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Özakcan,” 31 Mart’ta halkımız ile birlikte demokrasinin ne demek olduğunu, milli iradenin ne demek olduğunu, halk iradesinin ne demek olduğunu tüm Türkiye’ye örnek olacak şekilde göstereceğiz” sözleriyle ‘sandıkta buluşalım’ çağrısı yaptı.

DP’li Başkan Özakcan’a ziyareti sırasında DP İlçe Başkanı Muzaffer Yılmaz ve Meclis Üyesi Adayları eşlik etti. İlk olarak Konuklu Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Özakcan, her iki mahallede 5 yıllık görevi süresince yapılan hizmetlerden bahsetti.

Konuklu Mahallesi’nin oylarına talip olduğunu söylemesinin ardından 67 yaşındaki mahalle sakini,” Oyumuz size, kime vereceğiz başka? Biz sizi bilir, sizi tanırız. Köyümüze gelen diğer adaylara da söyledik. Siz seçimden seçime mahallemize gelirken Mesut Başkan bizi hep ziyaret etti, bizi dinledi, hep yanımızda oldu” dedi.

“OYLARINIZA TALİBİZ”

31 Mart Yerel Seçimlerinde herkesi oy kullanmaya davet eden DP’li Başkan M. Mesut Özakcan,”5 yılda bir gerçekleşen yerel seçimlerde seçme hakkınızı en iyi şekilde değerlendirmenizi diliyorum. Bir oyun bile çok önemi, çok değeri var. Oyunuzun kıymetini bilin, oy namustur, oy kutsaldır. Bu oyunuzun değerini bilerek 31 Mart’ta tercihinizi yapın istiyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri kapımız herkese açık, abi kardeş ilişkisi içinde olduk. Muhtarlarımızın taleplerini imkanlarımız ölçüsünde, en kısa zamanda karşıladık. Biz herhangi bir partiyle ittifak içinde değiliz, biz Efeler halkımız ile ittifak içindeyiz. Biz nasıl geçtiğimiz 5 yıl içinde Efeler halkımızı yalnız bırakmadık ise halkımızın da bizi sandıkta yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Önümüzdeki dönem giderek artan verimlilikle aynı hizmetlerimizi yerine getirmek üzere birlikte olmak istiyoruz. 5 yıllık deneyimimizle, birikimimizle yarım kalan işlerimizi tamamlamak için oylarınıza talibiz” ifadelerini kullanarak vatandaşa sandıkta buluşma çağrısında bulundu.

Haber : Helin ÖDEN

dsc_0359.jpgdsc_0416.jpgdsc_0504.jpgdsc_0523.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 950 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim