• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÖZAKCAN; “SIKILMADIK EL, ALINMADIK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ”
04 Mart 2019 Pazartesi 11:04

ÖZAKCAN; “SIKILMADIK EL, ALINMADIK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ”

Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan Adayı M. Mesut Özakcan Adnan Menderes Bulvarı’ndaki esnafları ziyaret etti.

Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan Adayı M. Mesut Özakcan Adnan Menderes Bulvarı’ndaki esnafları ziyaret etti. Özakcan, “Seçimlere kadar sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmayacağız” dedi.

Efeler Belediye Başkanı ve DP Belediye Başkan Adayı M. Mesut Özakcan seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Adnan Menderes Bulvarı’nda kalabalık bir ekiple esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Özakcan’a esnafların ilgisi yoğun oldu. Her girdiği iş yerinde güler yüzle karşılanan Özakcan, “Mesut Özakcan isminin vatandaşlarımızda yarattığı bir güven var. Güler yüzlü hizmet anlayışımız ile, 5 yıllık görevimiz boyunca halkımızla vatandaş-başkan ilişkisinden çok ağabey-kardeş gibi olduk. Makamımızın kapısı ve telefonlarımız her zaman vatandaşlarımıza açık oldu. Seçim gününe kadar sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmayacağız. Efeler mesut olmaya devam edecek” dedi.

Başkan Özakcan’ın sıfırdan bir belediye kurduğunu ve bunun hiç de kolay bir şey olmadığını kaydeden bulvar esnafı da Özakcan’a seçimde destek sözü verdi.
 

Haber : Helin ÖDEN

dsc_1884.jpgdsc_7188.jpgdsc_8293.jpgimg_4131.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 950 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim