• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özakcan, Yeni Yıla Öztürk Çiftinin Evinde Girdi
02 Ocak 2017 Pazartesi 22:55

Özakcan, Yeni Yıla Öztürk Çiftinin Evinde Girdi

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 2017 yılını Atalay ve Hatice Öztürk çiftinin evinde karşıladı.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 2017 yılını Atalay ve Hatice Öztürk çiftinin evinde karşıladı.

Geçtiğimiz sene de Gödrenli Mahallesi'ndeki bir eve konuk olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan bu geleneği bu yılda devam ettirdi. Başkan Özakcan ve Eşi Gülay Özakcan, yılbaşı gecesi Çayyüzü Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalledeki Atalay ve Hatice Öztürk'ün evlerine konuk olan Başkan Özakcan, yeni yıla vatandaşlar ile birlikte girdi. Mahalle sakinlerinin de bulunduğu ziyarette Efeler Belediyesi'nin ikramlarını vatandaşlar ile birlikte yiyerek sohbet eden Özakcan, çocuklara özel ilgi gösterdi.

"2017 TÜM DÜNYAYA BARIŞ GETİRSİN"

Çayyüzü Mahalle halkına ve kendilerini evlerinde ağırlayan Öztürk çiftine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "15 Temmuz 2016'daki darbe teşebbüsünde ülkemiz çok ciddi bir sınav verdi. Çok şükür ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği vatanı yüreği vatan sevgisi ile dolu vatandaşlarımızın da desteği ile girişim başarısız oldu. Teröre yüzlerce güvenlik görevlisini şehit verdik, sivil vatandaşlarımız hayatlarını kaybetti. Dünya genelinde de can yakan bir çok olay yaşadık. Umuyoruz ki 2017 yılı dostluğun, kardeşliğin, huzurun ve en önemlisi de barışın egemen olduğu bir yıl olsun" dedi.

HASTALARI DA UNUTMADI

Yeni yıl gecesi hastane ziyareti gerçekleştiren Başkan Özakcan, hastane personeli, hasta ve yakınlarına gül hediye ederek, tüm hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti ve yeni yıllarını tebrik etti.

AydınÖzel

imf_0161.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1023 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim