• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özdilek Mudanya’ya 7 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı
16 Ekim 2018 Salı 10:51

Özdilek Mudanya’ya 7 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

Türkiye’nin birçok noktasında hizmet veren Özdilek Holding, Bursa’ya yeni bir yatırım yaparak, Özdilek Mudanya Hipermarket’i açtı. Açılışa ilişkin açıklamada bulunan Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, AVM’nin 7 milyon dolarlık bir yat

Türkiye’nin birçok noktasında hizmet veren Özdilek Holding, Bursa’ya yeni bir yatırım yaparak, Özdilek Mudanya Hipermarket’i açtı. Açılışa ilişkin açıklamada bulunan Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, AVM’nin 7 milyon dolarlık bir yatırım bütçesiyle inşa edildiğini ve 105 kişiye istihdam sağlayacağını söyledi

15.10.2018- Türkiye’nin 13 şehrinde 8.000 kişiye istihdam sağlayan Özdilek Holding, 7. hipermarketini Mudanya’da açtı. Mudanya’ya 7 milyon dolarlık yatırım yapan Özdilek Holding, Bursa ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor.

Özdilek: “Holding olarak ülke ekonomisine 50 milyon dolar döviz kazandırıyoruz.”

Açılışa ilişkin değerlendirmede bulunan Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek“Özdilek bir Bursa markası olarak yaklaşık 50 yıldır dünyaya açılmaya devam ediyor. Holding olarak tüm iş kollarıyla ülke ekonomisine 50 milyon dolar döviz kazandırıyor ve sürdürülebilir ekonomi içinde önemli rol üstleniyoruz. Ülke insanına olan inançla hizmet sektöründe çalışmalarımıza bir yenisini ekleyerek 21. noktamızı Mudanya’ya açmış olmaktan onur duyuyoruz. Mudanya hipermarkette yaklaşık 105 kişiye toplamda ise 8.105 kişiyi istihdam sağlayacağız. Hipermarketimiz, Bursa halkına hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Açılışa Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in yanı sıra Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal, Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak katılım sağladı.

Aktaş: “Özel sektör yatırımları sayesinde Bursa’mız bugünlere geldi”

Açılışa katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş“Ülkemizin içinde bulunduğu duruma karşı bu yatırımı çok başarılı bir yatırım olarak görüyorum. Özel sektörümüzün yaptığı bu tür yatırımlarla Bursa bugünkü Bursa haline geldi. Bu konuda Özdilek’in emeği büyük” dedi.

Konuşmasını yapan diğer bir isim Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise şu şekilde konuştu; “Özdilek Ailesi'ni açılıştan ötürü kutluyoruz. Ekonomik sorunlarımızın olduğu böyle bir dönemde birçok kurum ve kuruluşun piyasadan çekilmek istediği bir dönemde,  Özdilek’in bu yatırımı yapıyor olması çok büyük bir gelişme. Tüm sektörün böyle moral ve motivasyona ihtiyacı var. Özdilek dünya markası olma yolunda ilerliyor. Hayırlı ve uğurlu olsun.”

Özdilek Mudanya Hipermarket, ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra keyifli zaman da geçirebilecekleri bir ortam sunuyor.

Konuya ilişkin bülten ve görselleri ekte bilgilerinize sunarız.

Teşekkürler.

Haber : Merve GÜLMEZ

ozdilek-mudanya-hipermarket-acilis-(2).jpgozdilek-mudanya-hipermarket-acilis--huseyin-ozdilek.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 942 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim