• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özel Klinik Aydın Açılış
15 Ocak 2019 Salı 10:55

Özel Klinik Aydın Açılış

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Uzm. Dt. Ezgi Aydın tarafından kurulan ve diş sağlığı alanında birçok ihtiyaca cevap verecek olan Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yoğun katılımın gerçekleştiği törenle hizmete açıldı.

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Uzm. Dt. Ezgi Aydın tarafından kurulan ve diş sağlığı alanında birçok ihtiyaca cevap verecek olan Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yoğun katılımın gerçekleştiği törenle hizmete açıldı.

İzmir Bulvarı üzerinde hizmet vermeye başlayan Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin açılış törenine eski Aydın Tabip Odası Başkanı Noroloji Uzmanı Metin Aydın, Aydın Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Taner Balbay, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Tuncay Erdemir, Efeler Belediye Meclis Üyesi Fikri Aydın ile çok sayıda protokol üyesi ve çok sayıda davetli katıldı.

GÜZEL HEDEFLERLE YOLA ÇIKTIK

Açılış konuşmasını yapan Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Kurucusu Uzm. Dt. Ezgi Aydın, “Aydın’da güzel bir poliklinik oluşturarak son teknoloji cihazlar ile hizmet vermeye başlıyoruz. Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimizi açarken güzel hedeflerle yola çıktık. Tek isteğimiz hastalarımızın buradan mutlu olarak ayrılması ve bizim keyifle çalışabileceğimiz bir ortam oluşturabilmemiz. Biz de bunu hayal ederek böyle modern bir kliniği Aydın’a kazandırdık. Bugünde açılışını gerçekleştiriyoruz. Öncelikle açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyor ve Aydın’a hayırlı olmasını diliyorum. Polikliniğimizde 1’i uzman 2 diş hekimi, 3 Muayene Odası ile Röntgen ve Görüntüleme Odası ile hastalarımıza hizmet veriyoruz. Implant, kanal tedavisi, dolgu, kaplama, diş beyazlatma, diş eti tedavisi, gömülü 20 yaş dişleri, diş çürüğü tedavisi, çene eklemi hastalıkları vb. konularda tedavi sağlıyoruz.” dedi.

Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini açmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Tuncay Erdemir, “Yaşam hepimiz için büyük bir armağan. Tabi ki kaliteli ve iyi yaşam için önceliğimiz sağlık. Sağlık nereden başlıyor, tabi ki de ağız sağlığından başlıyor. Ben sizin mesleğinizi ve sanatınızı çok iyi yürüteceğinize ve Aydınımıza iyi hizmetler vereceğinize inanıyorum. Yeni işinizde başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler Özel Klinik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ni gezdiler. İşletme sahi Uzm. Dt. Ezgi Aydın misafirlere polikliniği gezdirerek bilgiler aktardılar. Uzm. Dt. Ezgi Aydın gelen misafirlerle yakından ilgilendi ve katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Haber : Merve GÜLMEZ

_mg_0127.jpgimg_0448.jpgimg_0617.jpgimg_0655.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2893 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim