• Aydın22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PEHLİVAN'DAN 10 KASIM MESAJI
09 Kasım 2019 Cumartesi 12:00

PEHLİVAN'DAN 10 KASIM MESAJI

Atatürk demek ;Türk demektir, Atatürk demek; Cumhuriyet demektir.
10 KASIM
Atatürk demek ;Türk demektir, Atatürk demek; Cumhuriyet demektir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti Türk milletin bağımsızlık nidası hatta haykırışıdır. 
Hayatını ,Türk milletinin bağımsız yaşama arzusuna adamış olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, üstün çaba ve mücadelesiyle sadece bizleri değil tüm dünyayı etkisi altına almayı başarmış bir önderdir. 
Ona olan hayranlığımızı perçinleyen bu inanmışlık, ilim ve fen ile birleşmiş bizlerin 'fikri hür, vicdanı hür' bireyler olmamızı sağlamıştır. 
Türk milletinin ne şartlar altında olursa olsun 'manda ve himaye' altına girmeyeceğinden emin olmuş ve asla ödün vermemiştir. 
Bizlere ilham kaynağı olan bu düşünceler sonsuza kadar bir ışık bir rehber olacaktır.
Kahraman bir komutan, büyük bir devlet adamı olarak kendi yüzyılına sığmayıp taşan Gazi Mustafa Kemal Atatürk aziz Türk milletinin ortak değeridir. 
Unutulmamalıdır ki, Türk milletine duyduğu sevgi; milli, manevi değerlerine verdiği önem Türk milletini silkelemiş ve özüne döndürmüştür. 
İstiklal mücadelemizin ebedi şahsiyeti Gazi Mustafa Kemal Atarük'ü saygı ve özlemle anarken, vefatının 81. sene-i devriyesinde bir kez daha aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor,  Türk Gençliğimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü daha iyi anlaması, daha iyi tanıması için , bu günün bir fırsat, bir imkan, bir eşik olmasını diliyorum.
Ruhu şad olsun.
 
Burak Pehlivan
MHP Aydın İl Başkanı
sablon-(8)-038.jpg
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 517 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim