• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PROTOKOLÜNÜN İLK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ
07 Şubat 2020 Cuma 16:57

PROTOKOLÜNÜN İLK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

Çine Meslek Yüksekokulu ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen ''Üniversitede 1 Gün'' isimli Eğitimde İş Birliği Protokolü kapsamında, 6 Şubat 2020 tarihinde Madran Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Yüksekokulu ziyaret etti

Çine Meslek Yüksekokulu (MYO) ile Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen ''Üniversitede 1 Gün'' isimli Eğitimde İş Birliği Protokolü kapsamında, 6 Şubat 2020 tarihinde Çine Madran Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Yüksekokulu ziyaret etti.

Her hafta Çine ilçesindeki bir lisenin Çine MYO’da ağırlanacağını bildiren yetkililer, Çine Madran Anadolu Lisesi öğrencilerine; yükseköğretim, Üniversitemiz ve Çine MYO hakkında bilgiler verdi. Konuk öğrencilerin katılımı ile  unlu mamüller işletmesinde uygulamalar yapılırken, iş birliği protokolünün 12 hafta boyunca devam edeceği bildirildi.

Protokol ile ortaöğretim düzeyindeki öğrencilerin üniversiteyi tanıyarak kariyer hedefi belirlemelerine yardımcı olmak hedefleniyor. Eğitimde iş birliği yaparak, resmi ortaöğretim kademelerindeki öğrencilerin üniversite ortamında ders işlemelerine ve akademisyenlerle tanışmalarını olanak sağlamak, meslek seçimleriyle ilgili sorunlarına çözüm bulmak, akademisyenlerin ve öğretmenlerin karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunarak ortak aklın verilerinden yararlanılması amaçlanıyor.

sablon-352-277.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 545 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim