• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun
24 Mayıs 2020 Pazar 08:00

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun
Paylaşarak dayanışmanın, yapılan ibadetlerle manevi huzurun zirvede yaşandığı rahmet ve bağışlanma ayı Ramazanın ardından; birliğimizin pekişmesine, toplumsal hoşgörü ve kucaklaşmanın daha da güçlenmesine vesile olan Ramazan Bayramımızı bu yıl tüm dünyada ve ülkemizde de etkili olan covid19 pandemisi nedeniyle evlerimizde geçiriyoruz. 
 
Kıymetli hemşehrilerim, 
Bu bayram, eşimizi, dostumuzu, büyüklerimizi ziyaret etmeyi erteleyelim. Bayramımızı telefon açarak, mesaj göndererek kutlayalım. Mecburi ziyaretlerde maske kullanılması ve sosyal mesafe kurallarına uymayı ihmal etmeyelim.
Bu zorlu süreçte devletimizin kararlı mücadelesi ve milletimizin alınan tedbirlere uyumuyla birlikte bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimize sahip çıktığımız, hayatımızı sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü temeli üzerine bina ettiğimiz sürece daha güzel günlere ulaşacağımıza canı gönülden inanıyorum.
 
Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta Aydın’lı hemşehrilerimiz olmak üzere, ülkemizin ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.
 
Metin Yavuz
Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi
Bu haber toplam 793 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim