• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Rektör Malatya Üniversitesini Ziyaret Etti
12 Mart 2020 Perşembe 01:42

Rektör Malatya Üniversitesini Ziyaret Etti

ADÜ Rektörü Türk Veteriner Hekimleri Birliği Kutlama Programına Katıldı

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Malatya’da 10 Mart 2020 tarihinde düzenlenen Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB ) 66. Yıl Dönümü Kutlama Programı’na katıldı.

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi'nin 66. Kuruluş Yıl Dönümü etkinliklerine Malatya Valisi Aydın Baruş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Selim Pilten, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, TVHB Merkez Konsey Başkanı Ali Eroğlu,  sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, daire müdürleri ve veteriner hekimler katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8'lik depremde hayvanların kurtarılmasıyla ilgili hazırlanan sinevizyon izletilirken, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, depremde hayvanların kurtarılmasına katılan ve ücretsiz tedavilerini üstlenen birliğin üyesi veteriner hekimlere plaket takdim etti.

Rektör Malatya Üniversitesini Ziyaret Etti

Malatya’da birçok ziyaret gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Malatya Turgut Özal Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ile bir araya geldi. Karabulut ile proje çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir,  Atçılık ve Atlı Sporlar Uygulama ve Araştırma Merkezinde incelemelerde bulundu.

Üniversite olarak spora ve sosyal imkanlara önem verdiklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Öğrencilerimizin zihnen ve bedenen sağlıklı gelişimleri, kötü alışkanlıklardan korunmaları için sporun son derece önem taşıdığını biliyoruz. Bu amaçla ilk etapta ADÜ Spor Kulübü’nü kurduk. Şimdi bunun meyvelerini topluyoruz. Geleneklerine bağlı olan bir toplumun fertleri olarak, Etnospor etkinliklerine ağırlık vermek istiyoruz.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ayrıca, Final Okulları ve Şehit Kemal Özalper Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Final Akademi Anadolu Lisesi öğrencileriyle gerçekleştirdiği söyleşi ile öğrencilerle bilgi paylaşımı yapan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Sizler yarınlarımızsınız. Eğitiminiz birinci önceliğiniz olmalı. Bilimin gücüyle yapacağınız akademik çalışmalarda başarılar dilerim.” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 756 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim