• Aydın28 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Rektörden Şehid Babasına Ziyaret
06 Ocak 2017 Cuma 18:18

Rektörden Şehid Babasına Ziyaret

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, 5 Ocak tarihinde İzmir’de gerçekleşen hain terör saldırısında gösterdiği büyük kahramanlıkla,

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, 5 Ocak tarihinde İzmir’de gerçekleşen hain terör saldırısında gösterdiği büyük kahramanlıkla, canı pahasına teröristleri etkisiz hale getiren ve birçok vatandaşımızın hayatını kurtaran kahraman şehit polisimiz Fethi Sekin’in, ADÜ Hastanesi’nde ameliyat olan babası Mehmet Zeki Sekin’i ziyaret etti.

Kahraman polisimizin büyük bir katliamı önlediğine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Bircan, Şehidimizin ADÜ Hastanesinde ameliyat olan babası Mehmet  Zeki  Sekin’e  taziyelerini iletti. Milletimizin, şehit polisimiz gibi,  canı pahasına vatanımızı koruyan nice kahramanlar yetiştirdiğini belirten Prof. Dr. Bircan, bu  tür hain saldırıların, Milletimizin birlik ve  beraberlik  içerisindeki  duruşu ile kahraman güvenlik güçlerimizin özverili çalışmaları sayesinde, hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını ifade etti.

AydınÖzel

whatsapp-image-2017-01-06-at-09.23.26.jpeg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1153 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim