• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Rıdvan EŞİN Gazetecilerle Buluştu
13 Kasım 2018 Salı 13:27

Rıdvan EŞİN Gazetecilerle Buluştu

Ak Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Rıdvan EŞİN Aytepe Mesire Resturantta Basın Mensupları ile kahvaltıda buluştu.

Ak Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan  Aday Adayı Avukat Rıdvan EŞİN Aytepe Mesire Resturantta Basın Mensupları ile  kahvaltıda buluştu.

2009 yerel seçimlerinde de AK PARTİ Aydın Belediyesi aday adayı olan Rıdvan EŞİN 10 yıl sonra bu sefer AK PARTİ Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için başvurdu.

EŞİN grup ismiyle inşaat sektöründe de bulunan Rıdvan EŞİN 10 yıl önce yaptığımız adaylık başvurusunun erken olduğunu sonraki dönemde anladık şuanda 1.400.000 nüfuslu Aydın Büyükşehir Belediyesi alanına hizmet etmek için hazırım dedi.

Rıdvan EŞİN Aydının bir marka ile anılması gerektiğini söyleyerek gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra ya bir kule ya da bir bina veya  başka bir simge ile Aydının markalaşması gerektiğini savundu.

Rıdvan EŞİN Didim sahil şeridinin 90 km  uzunluğun da olduğunu ancak denize girilebilecek alanın 5 km uzunluğunda  bulunduğundan bahsederek kıyılarımızın kıymetini bilmiyoruz  bu kıyıların bir hafriyat işleminden sonra uygun maliyetlerle kumsal haline getirilebileceğini söyledi.

Daha sonra Rıdvan EŞİN gazetecilerin sorularını cevaplayarak toplantıyı bitirdi.

Haber : Merve GÜLMEZ

img_4216.jpgimg_4217.jpgimg_4219.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1820 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim