• Aydın20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SABANCI'ya set koydular
04 Temmuz 2017 Salı 12:47

SABANCI'ya set koydular

Aydınspor 1923 Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu öncesi Başkanlık adaylığını açıklayan fakat kongre öncesi üyeliği kabul edilmeyen Levent Sabancı pek çok konuda önemli açıklamalar yaptı.

Aydınspor 1923 Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu öncesi Başkanlık adaylığını açıklayan fakat kongre öncesi üyeliği kabul edilmeyen Levent Sabancı pek çok konuda önemli açıklamalar yaptı.

Levent Sabancı, "Elimizdeki imkanlarla 2 ay  zoraki şekilde kongreyi yaptırdık. Kongrede ki ilk aday adayı bendim ancak cuma günü üye kaydımızın yapılmadığını öğrendim bu yüzdendir ki kongremize aday olarak çıkamıyoruz." dedi

_dsc2819-001.jpg

BU SEVDA BURADA BİTMEYECEK

Konuşmasında "Bu sevda burada bitmeyecek" diyen Sabancı sözlerine "Biz gene Aydınspor’a büyük bir aşkla, iştahla hizmet etmeye ve elimizi taşın altına sokmaya devam edeceğiz. En son üye kaydı formu doldurmaya gittiğimizde yine değerli basın mensubu arkadaşlarımızın bulunduğu sırada üye formunu doldurduk ve aidatı peşin olarak yatırdık. Hem delege listesi başvurusunda hem de üyelik yapılmamasıyla ilgili her defasında önümüze bir set koydular. Bunların olmaması gerekiyor çünkü ben Aydın’ın öz evladı ve çocuğuyum" diyerek devam etti.

BİZİM DERDİMİZ AYDINSPOR

Aydınspor için ürettikleri bir çok projenin sonuçsun bırakılması için çalıştıklarını iddaa eden Levent Sabancı "Hidayet Başkandan kongreye gireceğimize dair söz almıştık. Telefonla konuşurken basın mensubu arkadaşlar da bizzat şahit oldular. Hidayet Türen basın mensuplarının önüne ne çıktı ne de bilgilendirme yaptı. Tabi talimatla bu işlerin olmayacağını biz biliyoruz. Kimden talimat alıyorsa aldığı talimatla bizi üye yapmadı. 2. Ligde olan bir kulübü 3. Lige düşürüp tekrar adayım diye çıkıp bizi de aday yapmamasına anlam veremiyorum. Aydın halkıyla beraber içimize de kuşkular doğuyor. Değerli Valimiz ve büyüklerimiz başta olmak üzere Maliye, SGK ve Dernekler Masasının kulübümüzü kontrol etmesini istiyoruz. Çünkü biz aday yapılmıyorsak bir sebebi olmalı. En yakın zamanda kendilerinden nedenini öğrenmek istiyoruz. İki adaylı girdiğimiz bu kongrede kazananın Aydınspor olmasını istiyoruz. Bizim derdimiz Aydınspor. Bu saatten sonra da elimizden ne geliyorsa destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

GÖREVE ÇAĞRI

Kulübün mali durumuyla ilgili sorulan soruya Sabancı, "Kulübün 13 Trilyon borcu olduğu söyleniyor, yapılan harcamalar sonrasında bu miktar 20 Trilyonu bulmuş durumda. Takımımızda oynayacak futbolcumuz bile yok. Bunların araştırılması gerekiyor. Maliye, SGK ve Dernekler Masasını tekrardan göreve çağırıyoruz" diye yanıt verdi.

ÇAYDAN UCUZ ÜYELİK

Sabancı "Üye aidatı yıllık 1 TL, giriş aidatı ise 10 TL olan bir kulüpte 300 kişinin üyeliğini sildiler. Çaydan ucuz üyelik yaparlarsa sonucu bu olur. Madem 1 Lirayı ödeyemeyecekler neden üye yapıldılar. Üyelikten düşürülen üyelerle görüşüldü, kongreden sonra toplu halde dava açmayı düşünüyoruz. Delegelerin çoğunluğu AYBA ve Belediye personeli olarak gözüküyor. Kulübün tüzüğünde kongre tarihinden sonra üye kaydı olmaz diye bir durum yok. Bizi bahanelerle avutuyorlar" dedi.

BAŞKAN TÜREN: SİZİ ÜYE YAPACAĞIZ, SIKINTI YOK

Levent Sabancı basın toplantısı sonunda Aydınspor Kulübü Başkanı Hidayet Türen’i arayarak üye yapılmamasıyla ile ilgili sorduğu soruya "Müracaatınız tamam, sizi üye yapacağız, kanunla ilgili bir sıkıntınız yok. Hakkınız neyse sonuna kadar savunuruz" yanıtı aldı.

_dsc2832.jpg

Muhabir : Önder DEVELİ

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1176 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim