• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SAĞLIKTA KALİTE DEĞERLENDİRMELERİ GERÇEKLEŞTİ
02 Aralık 2019 Pazartesi 11:41

SAĞLIKTA KALİTE DEĞERLENDİRMELERİ GERÇEKLEŞTİ

Sağlıkta Kalite Standartları gereğince TC Sağlık Bakanlığı tarafından Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri, 27-29 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleşti.

Sağlıkta Kalite Standartları gereğince TC Sağlık Bakanlığı tarafından Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri, 27-29 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleşti.

Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ali Akyol, Rektör Danışmanı Prof.Dr. Mehmet Dündar, Hastane Yönetimi, Değerlendirme Ekibi, akademik ve idari personel katıldı.

Kalite Yönetim Birimi Sorumlusu Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Tolga Ünüvar, Sağlık Bakanlığı Kalite Akreditasyon Daire Başkanlığı Değerlendirme ekibine açılış toplantısında Hastanemiz hakkında bilgilendirmeler yaptı. Ünüvar, “Hastanemiz ilk hizmet vermeye başladığı günden bugüne çok yol aldı ve gelişti. Bu hizmetleri verirken nasıl daha iyi hizmet veririz, hasta memnuniyeti nasıl arttırılabilir diye sürekli çalışmalar yapıyoruz. Hasta ve çalışan odaklı olarak gelişmeye devam ediyoruz. Hasta sayısı, yatak sayısı ve yapılan ameliyat sayılarında yaşanan artış, Hastanemizin tercih edildiğini gösteriyor. Kalite odaklı çalışıyoruz ve çalışan memnuniyetini dikkate alarak hizmet içi eğitimler, toplantılar düzenliyoruz.” dedi ve kalitenin önemine vurgu yaparak vizyonumuz, misyonumuz, kalite politikamız hakkında bilgi verdi.

Ekip Koordinatörü Ayhan Kalyoncu, gerçekleştirdiği sunumda SKS temel faaliyet alanları, mevzuat ve yönetmelik hakkında bilgi verdi.

Ekip Koordinatörü Ayhan Kalyoncu, Değerlendirmeci Hatice Bulut, Filiz Özyurt, Hülya Kaplan ve Hatice Öztürk’ten oluşan ekip,  2018 Sağlıkta Kalite Standartlarına uygun olarak Hastanemizde değerlendirmede bulundu. Bu kapsamda poliklinik, klinik, ameliyathane ve hastanenin diğer birimleri de ziyaret edildi.

Değerlendirme sonrasında Hastane Yönetimi, Kalite Birim Sorumluları ve Değerlendirme Ekibi kapanış toplantısında bir araya geldi. Değerlendirme Ekibi tüm yönetime ve ekibe gösterdikleri ilgi için teşekkür ederek toplantıyı bitirdi.

sablon-231.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1158 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim