• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SALİH DİNÇER'İN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI
19 Eylül 2017 Salı 10:18

SALİH DİNÇER'İN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Ülkemiz toprakları için kanlarını akıtarak tarihimize isimlerini altın harflerle yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük garantisi olan, kahraman şehit ve gazilerimizi 19 Eylül Şehit ve Gaziler Günü vesilesiyle bir kez daha mi

Ülkemiz toprakları için kanlarını akıtarak tarihimize isimlerini altın harflerle yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük garantisi olan, kahraman şehit ve gazilerimizi 19 Eylül Şehit ve Gaziler Günü vesilesiyle bir kez daha minnetle anıyoruz.

Şehit ve gazilerimiz en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmemiş, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu, bağımsızlığı ve bütünlüğü için mücadele etmişler ve bizlerinde her zaman onur kaynağı olmuşlardır.

Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından, 19 Eylül 1921 günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nce, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal Rütbesi ve Gazi Unvanı verilmiş ve bu nedenle de her yıl 19 Eylül, Gaziler Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır.

Yurdumuz topraklarını korumak ve savunmak için, üstün bir cesaret ve feragat örneği gösteren şehit ve gazilerimiz her zaman büyük onur ve gurur kaynağımız olmuşlar, ülkemizin huzuru, güvenliği için canları pahasına görev yaparak milletimize mal olmuşlardır.

Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyor, değerli ailelerine saygılarımı sunuyorum.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1123 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim