• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞAMPİYONUN BESLENME PROGRAMINI KUŞADASI BELEDİYESİ HAZIRLIYOR
28 Ekim 2020 Çarşamba 16:16

ŞAMPİYONUN BESLENME PROGRAMINI KUŞADASI BELEDİYESİ HAZIRLIYOR

Kuşadası Belediyesi’nde görevli uzman diyetisyenler tarafından kentte yaşayan sporcular için ücretsiz olarak verilen bireysel beslenme danışmanlığı hizmeti yoğun ilgi görüyor.

Kuşadası Belediyesi’nde görevli uzman diyetisyenler tarafından kentte yaşayan sporcular için ücretsiz olarak verilen bireysel beslenme danışmanlığı hizmeti yoğun ilgi görüyor.

Triatlon Milli Takımı’nda forma giyen Balkan 3’üncüsü Kuşadalı Beyza Ayaşlıoğlu,müsabakalara Kuşadası Belediyesi’nde görevli Uzman Diyetisyen Aysen Arıcan Öz’ün kendisi için hazırladığı beslenme programı ile hazırlanıyor.

Kuşadası Belediyesi’nin sağlıklı bir toplum hedefi ile yaşama geçirdiği ücretsiz diyetisyen hizmetinden sporcular da faydalanıyor. Kentte yaşayan 155 sporcunun beslenme takibini Uğur İnan Kapalı Spor Salonu’nda hizmet veren Uzman Diyetisyen Aysen Arıcan Öz yapıyor. Triatlon Milli Takımı’nda forma giyen Kuşadalı Beyza Ayaşlıoğlu’nun da beslenme programını Uzman Diyetisyen Öz hazırlıyor. 2019 yılında İstanbul’da düzenlenen Triatlon Balkon Şampiyonası’nın Yıldız Kızlar kategorisinde 3’üncülük elde eden, geçtiğimiz sene ise Triatlon Türkiye Yarışları’nda 2’nci olan genç sporcu Kuşadası Belediyesi’nden aldığı hizmetten oldukça memnun. Triatlona Kuşadası Belediye Spor’da başlayan Ayaşlıoğlu, bu hafta sonu 3’üncü etabı gerçekleşecek olan Oral-B 2020 Puanlı Triatlon Yarışları’nda ise Türkiye birincisi olmayı hedefliyor.

“PROGRAM ÇOK İŞİME YARADI”

Kuşadası Belediyesi’nden aldığı beslenme programı sayesinde sporda daha çok başarı kaydettiğini belirten Beyza Ayaşlıoğlu, “Triatlona Kuşadası Belediye Spor’da başladım. Bugün milli takım formasını giymemde buradaki hocalarımın katkıları çok büyük. Bugüne kadar bir Balkan üçüncülüğüm bir de Türkiye ikinciliğim var. Triatlon bireysel bir spor olarak görünse de bir takım işi. Burada ailem ve diyetisyenim Aysen hanımın bana çok desteği oldu. Diyetisyenimin bana verdiği program çok işime yaradı. Uyguladığım beslenme programının faydalarını özellikle antrenman ve yarışlarda görüyorum. Son dönemde Aysen hanım sayesinde koşu ve yüzme derecelerim çok iyi seviyeye yükseldi. Hizmetten dolayı Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür ederim” dedi.

dsc_7340.jpg

Bu haber toplam 10787 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim