• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SAVAŞ GAZETECİLER GÜNÜNÜ UNUTMADI
09 Ocak 2020 Perşembe 20:47

SAVAŞ GAZETECİLER GÜNÜNÜ UNUTMADI

Gelişen rekabetçi dünyada en büyük görevlerden birisi, basın ve medya emekçilerimize düşüyor.

Gelişen rekabetçi dünyada en büyük görevlerden birisi, basın ve medya emekçilerimize düşüyor.

Kamuoyunun doğru bilgiye hızlı ve kolay erişimi, bilgi yönetiminin çok değerli olduğu günümüzde daha önemli bir hal almıştır. Doğru bilgiye erişim, bunların işlenerek kamuoyuna ve farklı medeniyetlere ulaştırılması süreçleri, aslında içerisinde bulunduğumuz yüzyılın en önemli mücadele alanlarından birisi haline gelmiştir.

Nasıl ki, medya ve basın kuruluşlarının en doğru bilgiye en hızlı şekilde ulaşması ve bunu kamuoyuyla paylaşması çabası bütün bu kuruluşları halk nezdinde daha değerli ve güvenilir kılıyorsa, devletlerin de doğru bilgiler üzerinden yürüttükleri mücadeleler de uluslararası ilişkilerde o derece önemli bir hal alıyor.

Uluslararası ilişkilerde enformasyon ve dezenformasyon temalı yürütülen mücadeleler dikkate alınacak olursa, manipülasyonların ortadan kaldırılması için her zaman, çok güçlü basın ve medya kuruluşlarına sahip olmamız gerekiyor. Bu nedenle, istiklalimizin, istikbalimizin ve gelişip kalkınabilmemizin en önemli araçlarından bir tanesi de basın ve medya emekçilerimizin yürüttüğü ilkeli çalışmalardan geçiyor.

Bu ilkeler doğrultusunda faaliyet gerçekleştiren bütün gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, bu zorlu hizmetlerinde kendilerine üstün başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

sablon-352-126.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 509 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim