• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SAVAŞ'TAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
19 Ekim 2019 Cumartesi 14:04

SAVAŞ'TAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Millet iradesini, darbe girişimlerine, vesayet odaklarına, terör örgütlerinin her türlü saldırısına karşı korumakta kararlıyız.

Millet iradesini, darbe girişimlerine, vesayet odaklarına, terör örgütlerinin her türlü saldırısına karşı korumakta kararlıyız. Aziz milletimizin varlığı, bu zorlu mücadeleyi başarıya ulaştırma çabamızdaki en büyük desteğimizdir.

Aziz milletimizi ve temsilcilerini küçümseyerek yok sayma gafletine düşen vesayet odakları, en büyük cevabı yine aziz milletimizden almıştır ve de almaya devam edecektir.

Bilinmelidir ki, söz konusu olan vatana, millete, devlete hizmetse aziz milletimizin her bir temsil noktası bizim gönlümüzde çok müstesna bir yerdedir ve başımızın tacıdır. Bu taç milletimizin en kıymetli emanetidir. Bu nedenledir ki aziz milletimiz canı ve kanı pahasına milli iradesine sahip çıkmakta kararlıdır. Bu şerefli görevleri bir madalya gibi göğsünde gururla taşımaktadır.

Çok saygıdeğer muhtarlarımız da bu onurlu görevin en önemli temsilcilerindendir.

Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.

Görevinin başındayken şehit edilen muhtarlarımızı rahmetle ve minnetle anıyor, aziz milletimize hizmet gayesiyle gece gündüz demeden görevlerinin başında bulunan tüm muhtarlarımızı saygıyla selamlıyorum.

Mustafa SAVAŞ

AK Parti Aydın Milletvekili

KİT Komisyonu Başkanı

sablon-087.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 625 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim