• Aydın13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sigortalanabilir Nüfusu 814 Bin Olan Aydın'da Sağlık Sigortası Sahipliği Yaklaşık 5200 Kişide Kaldı
26 Aralık 2018 Çarşamba 15:01

Sigortalanabilir Nüfusu 814 Bin Olan Aydın'da Sağlık Sigortası Sahipliği Yaklaşık 5200 Kişide Kaldı

1 milyon 080 bin 839 nüfuslu Aydın’da sigortalanabilir nüfusun 814 bin kişi olduğunu belirten Allianz Türkiye Sağlık Genel Müdür Yardımcısı Okan Özdemir, buna karşın sağlık ve acil sağlık sigortası yaptıranların toplam sayısının 5168 kişiyle sınırlı kaldı

 

 

1 milyon 080 bin 839 nüfuslu Aydın’da sigortalanabilir nüfusun 814 bin kişi olduğunu belirten Allianz Türkiye Sağlık Genel Müdür Yardımcısı Okan Özdemir, buna karşın sağlık ve acil sağlık sigortası yaptıranların toplam sayısının 5168 kişiyle sınırlı kaldığına dikkat çekti. Özdemir, “Sağlık harcamalarını güvence altına almak isteyenler için çözüm, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” dedi.

 

Allianz Türkiye Sağlık Genel Müdür Yardımcısı Okan Özdemir, sağlık sigortası sahipliğinin mevcut durumuna ilişkin bir açıklama yaptı. 1 milyon 080 bin 839 nüfuslu Aydın’da sigortalanabilir nüfusun 814 bin kişi olduğunu belirten Özdemir, buna karşın sağlık ve acil sağlık sigortası yaptıranların toplam sayısının ise 5168 kişiyle sınırlı kaldığını dile getirdi. Hane halkı gelirinin yüzde 2,3’üyle sağlık harcaması yapılan Aydın’da beklenen yaşam ömrünün 79 olarak hesaplandığını vurgulayan Özdemir, ilerleyen yaşla birlikte sağlık harcamalarında da büyük artış yaşandığına dikkat çekti.

 

Muhtemel sağlık sorunlarını güvence altına almak isteyenler için çözümün Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS) olduğunu kaydeden Özdemir, “TSS, özel sağlık sigortası olmasını isteyen ancak bütçe ayıramayan, sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için SGK ile anlaşmalı özel hastaneleri tercih eden, yüksek standartlarda sağlık hizmetini alırken ilave ücret ödemek istemeyenler için ideal bir ürün” dedi. Özdemir, bu ürün ile sigortalıların sağlık hizmetine, daha yaygın bir kurum ağıyla ve beklemeksizin, kolaylıkla erişebildiklerini söyledi.

 

Okan Özdemir yaptığı açıklamada “TSS uygulaması ayakta ve yatarak tedavi teminatı içeriyor. Poliçe özel şartları dahilinde SGK’dan onay alınan tüm işlemler için kullanılabiliyor. Biz de bu alanda Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası adlı ürünümüzle 15 günlük bebekten 55 yaşa kadar olan herkesi güvence altına alıyoruz. Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, yatarak tedavi, suni uzuv ve tıbbi malzeme teminatları sunuyor. Ayakta tedavi ve 12 ay bekleme süresini doldurmak koşuluyla doğum teminatının da isteğe bağlı olarak poliçeye eklenebildiği Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’na yeni doğan bebekler de tıbbi risk değerlendirmesi sonrasında dahil edilebiliyorlar. Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile müşteriler anlaşmalı sağlık kurumu ağını kendileri seçebiliyorlar” ifadelerini kullandı.

 

Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Allianz acentelerinden ve Yapı Kredi Bankası şubelerinden temin edilebilir.

Haber : Merve GÜLMEZ

allianz-turkiye-saglik-genel-mudur-yardimcisi-okan-ozdemir.jpg

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 914 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim