• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SÖKE BELEDİYESİ BURUNKÖY MAHALLESİ'NE KANAYAN YARAYI KAPATTI
23 Haziran 2020 Salı 08:00

SÖKE BELEDİYESİ BURUNKÖY MAHALLESİ'NE KANAYAN YARAYI KAPATTI

Söke'ye bağlı Burunköy Mahalesi'nde kanayan yaraya Söke Belediyesi merhem oldu.

Söke'ye bağlı Burunköy Mahalesi'nde kanayan yaraya Söke Belediyesi merhem oldu. Tepelik alanda zorlu şartlara sahip mezarlık yolu Söke Belediyesi Şantiye ekiplerinin özverili çalışmaları ile açılırken; parke taşı döşenen yol büyük sevinç yarattı.

Daha önce insanların zorla yürüyerek çıkmak zorunda kaldıkları yol, artık araçların dahi rahatlıkla kullanabileceği hale geldi.  Başkan Tuncel'in verdiği sözü yerine getirdiğini belirten Burunköy Mahalle Muhtarı Muharrem Kaçar sevinçlerini dile getirirken; "Burada bulunan evlerde yaşayan vatandaşlar bir çuvalı veya aldıkları tüpü bu çağda eşek sırtında taşıyordu. Araçların çıkması imkansızdı. Yapılan çalışmayla yolumuz açıldı. Ayrıca yukarda bulunan mezarlık yolu yetersiz kalıyordu. Bu yol mezarlığa alternatif bir yol oldu. Bu yol bizim için hayaldi, Levent Başkanımızla gerçek oldu. Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel'e ve belediye ekiplerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Çalışma yapılan alanın fiziki zorluklarından da bahseden Muhtar Kaçar, kazma küreklerle vefakârca yol çalışması yapan Söke Belediyesi Şantiye ekiplerine de ayrıca teşekkür etti.

Muhtar Kaçar Burunköy Mahallesi'nde yapılan yol çalışmalarının devam ettiğini ve yakın zamanda mahallede yol sorunu diye bir konunun kalmayacağını söyledi.

Bu haber toplam 2870 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim