• Aydın13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Söke Belediyesi’nde Toplu Sözleşme Sevinci
17 Aralık 2018 Pazartesi 12:31

Söke Belediyesi’nde Toplu Sözleşme Sevinci

Söke’de Belediye Başkanlığı ile Belediye İş Sendikası arasında toplu iş görüşmeleri sona erdi.

Söke’de Belediye Başkanlığı ile Belediye İş Sendikası arasında toplu iş görüşmeleri sona erdi.

Söke Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında 2019 yılını ve 116 belediye İşçisini kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sosyal denge ve enflasyon ve refah payı oranında artış yapıldığını belirten Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman tüm işçiler adına Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a teşekkür etti.

Toplu sözleşme imza töreninde Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, Belediye İş sendikası işyeri baş temsilcisi Bayram Keçe, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Velittin Tekeli, Belediye Meclis Üyesi Fahri Sivrioğlu, Söke Belediyesi Genel Koordinatörü Süleyman Çakmak, İnsan Kaynakları Müdürü Rahmiye Sevinç bulundu. Sözleşme Söke Belediye Başkanlığı makamında imza altına alındı.

Başkan Süleyman Toyran; “Belediye-İş Sendikası ile yine karşılıklı mutabakat içerisinde toplu iş sözleşmesini gerçekleştirdik. İki taraf içinde iyi bir sözleşme olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman; “Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları ve belediyemizin de mali durumunu göz önünde bulundurarak, arkadaşlarımızı enflasyonun karşısında mağdur etmeden haklı taleplerimizi toplu sözleşmede masaya yatırdık. Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

“SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIMLAR ASILSIZ”

Toplu sözleşme süresince sosyal medyada bazı asılsız paylaşımların yapıldığını ve bu duruma üzüldüklerini belirten Hidayet Yaman, konuyla ilgili yasal süreç başlatacaklarını belirtti. Yaman; “Sosyal medyada aslı astarı olmayan bir takım paylaşımlar gördük. Bunlar doğru değil ve şiddetle kınıyorum. Haber kaynağı kimdir, nedir açıklamasını bekliyoruz. Konuyu yargıya da intikal ettireceğiz. Tamamen bizler arkadaşlarımızın çıkar ve menfaatlerini gözeterek, yönetimin bürokratları da kurumun çıkar ve menfaatlerini gözeterek orta noktada buluşuldu. Toplu sözleşmemiz mutlu sonla noktalandı. Belediyemizden istediğimizi aldık. İşçi arkadaşlarımız adına belediye başkanımız ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Haber : Helin ÖDEN

toplu-sozlesme1.jpgtoplu-sozlesme3.jpgtoplu-sozlesme2.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 793 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim