• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SÖKE ÇALIŞLI'YA MEYDAN, HAVUZ VE ATATÜRK BÜSTÜ
03 Ocak 2017 Salı 21:06

SÖKE ÇALIŞLI'YA MEYDAN, HAVUZ VE ATATÜRK BÜSTÜ

Söke’ye 18 km mesafedeki Çalışlı Mahallesi hizmet ile tanıştı.

Söke’ye 18 km mesafedeki Çalışlı Mahallesi hizmet ile tanıştı.

Çalışlı’nın büyük sıkıntıların biri olan meydan düzenlemesi yapılırken, parke yol ve kaldırım düzenlemesi de yapıldı. Atıl vaziyette duran okulun önündeki çamlık alan da meydana kazandırılırken, havuz ve Atatürk büstü de monte edildi. Seçim öncesinde verdiği sözü yerine getiren Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran Çalışlı Mahallesi’ni ziyaretinde teşekkür pankartı ile karşılandı. Mahalle sakinleri tarafından pankartta; “Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a Çalışlı Mahallesi’nde yaptığı meydan düzenlemesi için Çalışlı Halkı çok teşekkür eder” ifadesi kullanıldı.

Başkan Toyran’ın gelenekselleştirdiği mesaiye bir mahallede başlama etkinliği bu kez Çalışlı Mahallesi’nde gerçekleşti. Köy kahvehanesinde mahalle sakinleri ile bir arada kahvaltı yapan Başkan Toyran, mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını dinledi. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran mahalle sakinlerinin övgü dolu sözleri ve teşekkürleri ile karşılaştı.

Mahalle sakinleri; “Mahalle meydanı ve her evin kapısına kadar giden hizmetten yana çok memnunuz. Tozdan topraktan geçilmeyen mahalle meydanımız çok güzel bir görünüme kavuştu. Başkanımıza verdiği sözü yerine getirdiği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Çalışlı Mahalle Muhtarı Özcan Uyaroğlu ise; “Kahvaltıyı Başkanımızla birlikte yaparak güne başlamaktan dolayı çok mutlu olduk. Başkanımız çok güzel bir meydan yaptı. Havuzumuz, Atatürk heykelimiz oldu. Bayraklarımız dikildi. Başkanımız Süleyman Toyran sağ olsun, kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

AydınÖzel

baskan-toyran-calislida1.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1300 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim