• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SÖKE ESNAFLARINDAN TOYRAN’A TEŞEKKÜR
29 Aralık 2016 Perşembe 17:26

SÖKE ESNAFLARINDAN TOYRAN’A TEŞEKKÜR

Söke Belediyesi tarafından merkez çarşıda yapılan üst örtü projesi başta esnaflar olmak üzere vatandaşlardan tam not aldı.

Söke Belediyesi tarafından merkez çarşıda yapılan üst örtü projesi başta esnaflar olmak üzere vatandaşlardan tam not aldı.

Yapılan üst örtünün yanı sıra aydınlatma ve çarşı içinde çiçeklikler gibi kent mobilyaları ile modern ve şık hale gelen sokaklar büyük beğeni topladı.

Söke’nin merkez çarşısında bulunan Basmacılar, Hasırcılar, Demirciler Sokak Esnaflarını temsilen bir grup esnaf Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı ziyaret ederek teşekkürlerini iletti. Esnaflar mekanlarının bulunduğu çarşıyı kapsayan sokakların hayallerinin çok ötesinde bir görünüme kavuştuğunu belirttiler. Müşterilerinden de aynı beğeni sözlerini duyduklarını belirten esnaflar yapılan düzenlemenin çarşıya bambaşka bir hava getirdiğini ifade ediyor.

Söke merkez çarşısının ilçeyi canlı tutacak bir hale gelmesini arzu ettiklerini belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “İnşallah mekanların kapanış saatlerinin de uzatılması hareket getirecektir. Biz Söke’de bazı alışkanlıkların kırılmasını istiyoruz. Bu çalışma bunu teşvik eden bir çalışma diye düşünüyorum. Bizim yaptığımız bu proje ile birlikte esnaflarımızın da fedakarlıklarıyla çarşı merkezinin dolayısıyla Sökemizin hareketleneceğini düşünüyorum” dedi. Yapılan bir çalışmanın ardından memnuniyet sözlerini duymanın kendilerini memnun ettiğini beliren Başkan Toyran, esnaflara teşekkür etti.

AydınÖzel

esnaflar-tesekkur1.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1199 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim