• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SÖKE SERÇİN YILANBALIĞI ŞENLİĞİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
23 Mart 2017 Perşembe 00:42

SÖKE SERÇİN YILANBALIĞI ŞENLİĞİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Söke’ye bağlı Serçin Mahallesi’nde gerçekleşecek olan Yılanbalığı Şenliği için son hazırlıklar yapılıyor. Bu yıl 3.’sü yapılacak şenlik 26 Mart Pazar günü gerçekleşecek.

Söke’ye bağlı Serçin Mahallesi’nde gerçekleşecek olan Yılanbalığı Şenliği için son hazırlıklar yapılıyor. Bu yıl 3.’sü yapılacak şenlik 26 Mart Pazar günü gerçekleşecek. Söke Belediyesi ekipleri şenliğin yapılacağı Serçin mahallesinde düzen çalışmalarını sürdürürken, belediyenin tüm birimleri şenliğin sorunsuz geçmesi için adeta seferber oldu. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’da Serçin mahallesine giderek, yapılan çalışmaları yakından takip etti, hazırlıklar hakkında bilgiler aldı.

“RENKLİ PROGRAM”

İnteraktif Çocuk Oyun Alanları, El Emeği ve Yöresel Ürünler Pazarı ile canlanacak şenlik alanında geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda ücretiz yılanbalığı ikramı yapılacak. TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Sebahattin Gülümser konserinin yer aldığı programda Söke ve Karşıyaka Belediyeleri Şehir Bandoları mini konserleri, Söke Belediyesi, Gaziemir Belediyesi Halk Oyunları gösterileri, çeşitli sürpriz eğlence ve aktiviteler şenliğe renk katacak. Ayrıca şenlik kapsamında Söke’den Serçin’e bisiklet turu, şenlik alanında ‘Bafada Hayat Var’ konulu fotoğraf sergisi de açılacak.

“SERÇİN VE YILANBALIĞINI TANITMAK”

Bölgenin ve yılanbalığının tanıtımı için şenliği önemsediklerini belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Geçtiğimiz iki yıl Serçin Yılanbalığı Şenliği büyük ilgi gördü. Bu yıl bu katılımın daha yoğun olacağını düşünüyorum. Yapılan şenlikle Serçin ve Yılanbalığı’na dikkati çektiğimizi düşünüyorum. Serçin Bafa Gölü’ne kıyısı olan güzel ve özel bir mahallemiz. Serçin’in tanınırlığını daha da arttırmayı hedefliyoruz. Pazar günü tüm bölge halkımızı Serçin Yılanbalığı Şenliğimize bekliyoruz” dedi.

img_0673.jpgimg_0747.jpgimg_0770.jpgsercin-davetiye-arkayuz-(1).jpg

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1600 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim