• Aydın27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SÖKE'DE 4 AYRI NOKTA'DA YOL ÇALIŞMALARI
03 Aralık 2016 Cumartesi 13:57

SÖKE'DE 4 AYRI NOKTA'DA YOL ÇALIŞMALARI

Söke Belediyesi’nin 4 ayrı noktada yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Söke Belediyesi’nin 4 ayrı noktada yol yapım çalışmaları devam ediyor. Söke’nin merkez Yenicami Mahallesi başta olmak üzere Boynak mevkii, Atburgazı ve Çalışlı Mahallelerinde de yol yapım çalışmaları eş zamanlı olarak yapılıyor.

“Yenicami Mahallesi’nde Yol Yapım Çalışmaları”

Söke’nin Yenicami Mahallesinde yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor. İncir Sokak’ta ilk etap çalışmanın tamamlanmasının ardından Muhtarlık önünden İncir Sokak kesişimine kadar olan kısımda, Şenırmak Sokağın birinci etabında da parke çalışması tamamlandı. Söke Belediyesi ekiplerince İncir Sokağın devamında parke yol yapım çalışması devam ediyor. Yol yapım çalışmalarının Şenırmak sokağın devamı ile Tevfik Göktepe Sokakları da kapsayacağı belirtiliyor. Çok katkı yapılaşması ile modern görünüme sahip bölgede yapılan yol çalışmaları tüm vatandaşların takdirini topluyor. Yolların genişliği, kaldırım ve yeşil alan yaratan peyzaj düzenlemesi ile çalışmalar tam not alıyor.

“Boynak ve Atburgazı’nda çalışmalar”

Söke Belediyesi ekipleri tarafından çevre mahallelerde de yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İki farklı ekip Atburgazı’nın üst kısımlarında ve Boynak mevkiinde yol çalışması yapıyor.

Atburgazı Mahallesinin üst kısımlarında bulunan ham yollar ilk kez parke taşı ile buluşturuluyor. Dağ yollarının açılarak yeni yollarına kavuşacak bölgede yaklaşık 4 Bin metrekarelik parke taşı döşemesi yapılacak. Boynak mevkiinde de yine bugüne kadar ham halde bulunan yollar parke taşı ile buluşuyor. Ortalama 5 metrelik genişlikte yeni yol çalışmasının yapıldığı noktada toplam 5 Bin metrekare parke taşı döşemesi yapılacak. Boynak ve Atburgazı’nda çalışmaları yerinde inceleyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile karşılaşan vatandaşlar teşekkürlerini iletti.

 “Çalışlı’da da çalışma var”

Çalışlı Mahallesi tarafından uzun süredir talep edilen meydan düzenlemesi çalışmaları Söke Belediyesi tarafından başlatıldı. Başkan Toyran Çalışlı Mahallesi sakinlerine verdiği meydan düzenlemesi sözünü tutarken, Çalışlı mahallesinde meydanla birlikte yol çalışması da yapılacak.

“Tuzburgazı’nda yüzler gülüyor”

Tuzburgazı Mahallesinde 2016 yılı programında yer alan yol yapım çalışmaları tamamlandı. Büyük ölçüde yeni parke yollarına kavuşan Tuzburgazı Mahallesinde yüzler gülerken, Tuzburgazı’nda meydan düzenlemesi de yapıldı. Başka Muhtar Recai Tuncer olmak üzere mahalle sakinleri Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a teşekkür ediyor.

AydınÖzel

unnamed-029.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1182 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim