• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Söke'de Çalışlı Meydan ve Yoluna Kavuşuyor
08 Aralık 2016 Perşembe 20:22

Söke'de Çalışlı Meydan ve Yoluna Kavuşuyor

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran bir sözünü daha yerine getiriyor. Çalışlı Mahallesi meydanına ve yeni yoluna kavuşuyor.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran bir sözünü daha yerine getiriyor. Çalışlı Mahallesi meydanına ve yeni yoluna kavuşuyor.

Söke Belediyesi ekipleri tarafından Çalışlı Mahallesinde yapılan çalışmalar kapsamında muhtarlık önünde meydan düzenlemesi yapıldı. Kaldırım çalışmasının da yapıldığı alanda yola parke taşı döşemesi yapılıyor. Eski köy odasının yanında, ilkokul önünde bulunan çam ağaçlarının bulunduğu yerde de düzenleme yapılacak.

Çalışlı mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere giden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı karşılayan Muhtar Özcan Uyaroğlu ve mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirdi. Çalışlı mahalle sakinleri ile sohbet eden, talep ve sorunlarını dinlemeyi de ihmal etmeyen Başkan Toyran, halkın sıcak ilgisi ile karşılaştı. Başkan Toyran’a Çalışlı ziyaretinde Meclis Üyesi Mehmet Taşçı da eşlik etti.

Başkan Toyran’ın kendilerine verdiği sözü yerine getirdiği için mutlu olduklarını belirten Çalışlı Muhtarı Özcan Uyaroğlu; “Başkanımız Süleyman Toyran’dan Allah razı olsun. Güzel bir meydan ortaya çıktı. Güzel şeyler oluyor, sağ olsun. Yollarımız da yapılıyor, park alanı gibi bir meydanımız oldu. Meydan sözü vermişti, sağ olsun sözünü tuttu. Teşekkür ediyoruz” dedi. 

AydınÖzel

unnamed-(13)-007.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1049 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim