• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SÖKELİ MİNİKLERDEN TOYRAN’A HEDİYE
09 Kasım 2016 Çarşamba 14:00

SÖKELİ MİNİKLERDEN TOYRAN’A HEDİYE

Söke’de faaliyet gösteren Minik Kalpler Kreş’in minik öğrencileri 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinliği gerçekleştirdi.

Söke’de faaliyet gösteren Minik Kalpler Kreş’in minik öğrencileri 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinliği gerçekleştirdi. Söke Belediye meydanında yapılan faaliyette minik öğrenciler el izleriyle Atatürk portresi oluşturdu. Kalplerindeki Atatürk sevgisini el izleriyle kumaşın üzerine yansıtan minik çocuklar, daha sonra öğretmenleri Tuğba Atbinici, Esma Senem Sert, Aylin Birincioğlu, Ece Nur Çam nezaretinde Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı ziyaret etti.

Belediye meclis salonunda öğrenciler ve öğretmenlerini kabule den Başkan Toyran, minin çocuklar ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Elleriyle hazırladıkları Atatürk portresini Başkan Toyran’a hediye eden çocuklar buluşmada şiirler ve Atatürk marşları da söylemeyi ihmal etmedi. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk sevgisinin bireylere çok küçük yaşlardan öğretilmesinin önemli olduğunu belirterek, Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının 78. yıldönümünde aldığı bu anlamlı hediyenin kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti. Başkan Toyran, Atatürk portresinin hazırları süren ve yakın zamanda açılacak olan çocuk müzesinde sergileneceğini söyledi.

Minik Kalpler Kreş öğretmenlerinden Tuğba Atbinici, Başkan Süleyman Toyran’a teşekkür ederken; “Amacımız Atatürk ilke ve inkılaplarına uygun bireyler yetiştirmek. Bunun için çabalıyoruz. 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı çerçevesinde böyle bir etkinlik düzenleyip, hazırladığımız Atatürk portresini Belediye Başkanımıza hediye etmeyi düşündük” dedi.

AydınÖzel

unnamed-(14)-003.jpg

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1448 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim