• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SPOR FARKLI NESİLLERİ BULUŞTURDU
15 Kasım 2019 Cuma 16:01

SPOR FARKLI NESİLLERİ BULUŞTURDU

Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, 14 Kasım 2019 tarihinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Aydın Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile “Nesiller Buluşuyor Projesi” kapsamında bir araya geldi.

Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, 14 Kasım 2019 tarihinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Aydın Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile  “Nesiller Buluşuyor Projesi”  kapsamında bir araya geldi.

Temel amacı nesillerin buluşması, sporun yaşlılar, çocuklar ve gençler üzerindeki birleştirici gücünü vurgulamak olan etkinlikte Öğr. Gör. Ayfer Ergezen, “Nesiller Buluşuyor Projesi” ile gençlere rol model olacak eski kuşaklar ile yeni kuşakların buluşması sağlanarak, gençlere sorumluluk sahibi ve topluma yararlı birey olma düşüncesinin aktarılmaya çalışıldığını belirtti. Ergezen, “Spor yapmak; bireylerin kendisini önemli hissettiği, yeni diyalogların kurulmasına vesile olan, paylaşımların yapıldığı,  yeni umutlara ve hedeflere yönlendiren, beden ve ruh sağlığını olumlu yönde etkileyen yaşam biçimidir.” dedi.

Öğr. Gör. Ayfer Ergezen başkanlığında Topluma Hizmet Uygulamaları kapsamında bir araya gelen Koçarlı MYO Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı ile Laboratuvar Teknolojileri Programı öğrencileri ve huzurevi sakinleri ikincisi düzenlenen ‘Geleneksel Bocce Turnuvası’nı gerçekleştirdi.

sablon-175.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1203 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim