• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tabakhane Deresi'nde Dört Koldan Temizlik
25 Haziran 2020 Perşembe 08:00

Tabakhane Deresi'nde Dört Koldan Temizlik

Efeler Belediyesi, Devlet Su İşleri’nin sorumluluk alanında olan Tabakhane Deresi’nde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Efeler Belediyesi, Devlet Su İşleri’nin sorumluluk alanında olan Tabakhane Deresi’nde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmanın kapsamını genişleten Efeler Belediyesi, vinçle alana indirilen 4 iş makinesiyle dere içinde birikinti oluşmasına neden olan otları temizledi.

Efeler Belediyesi, Paşa Yaylası’ndan doğup Efeler ilçesi’nin ortasından geçerek Menderes Nehri’ne dökülen Tabakhane Deresi’nde başlattığı temizlik çalışmalarına devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde harekete geçen Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri alanda hummalı bir çalışma gerçekleştirdi. Vinç ile alana getirilen 4 iş makinesi tırabzanların üstünden alana indirildi. İş makinelerinin dört koldan gerçekleştirdiği temizlik çalışması ile dere temiz bir görünüme kavuştu.

“YAŞADIĞI YERİ SEVEN ORAYA GÖZÜ GİBİ BAKAR”

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin titizlikle yürüttüğü temizlik çalışmasını denetlemek için alandaydı. Beraberindeki birim müdürleri ile uygulamayı dikkatle inceleyen Başkan Atay, gerçekleştirilen işlemle ilgili bilgi aldı.

Efeler için çalışan tüm personeline teşekkür eden Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Tabakhane Deresi’ndeki kirlilik nedeniyle Efeler halkının sağlığını tehdit eden sonuçlar ortaya çıkmıştı. Dere yataklarının bakımsız ve kirli olması bakteri oluşumuna ve sel riskine sebep oluyor. Biz halkımızın sağlığını her şeyin önünde tutuyoruz. Efeler halkının sağlığını tehdit eden tüm unsurlarla mücadele ediyoruz. Çalışma arkadaşlarımız, Tabakhane Deresi’nde sürdürdükleri temizlik çalışmalarına detaylı bir şekilde devam ediyor. İlk etapta dereye atılan yabancı maddeleri temizleyen ekiplerimiz, şimdi de iş makineleri yardımıyla birikintiye sebep olan yabani otları temizliyorlar” diye konuştu.  Başkan Atay, konuşmasının devamında ”Yaşadığı yeri seven oraya gözü gibi bakar. Biz Efeler’i seviyoruz, ona gözümüz gibi bakıyoruz. Efelerli vatandaşlarımızdan isteğim, çevreyi temiz tutmayanları uyarmalarıdır” dedi.

Tabakhane Deresi etrafında yaşayan vatandaşlar, gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’a ve çalışanlara teşekkür etti.

Bu haber toplam 4418 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim