• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TARIM BAKANI AYDINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
08 Şubat 2021 Pazartesi 20:13

TARIM BAKANI AYDINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Tarım ve Orman Bakanı Bekir PAKDEMİRLİ, Aydın'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir PAKDEMİRLİ, Aydın'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli, Çıldır Havaalanı'nda Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli, Koçarlı Çakırbeyli Mahallesinde yapımı devam eden Adnan Menderes Demokrasi Müzesi ve Rekreasyon alanında incelemelerde bulunarak Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli, Gökbel Barajı'nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Sayın Bakanımıza Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri eşlik etti.

Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli, Çine Adnan Menderes Barajı'nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Sayın Bakanımıza Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri eşlik etti.

Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli, Aydın Valiliği'ni ziyaret etti. Sayın Bakanımız Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'dan ilimiz hakkında brifing aldı.

Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli'nin Başkanlığında "Sektör Toplantısı" gerçekleştirildi.Söke'de yapılan toplantıya Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, Protokol Üyeleri, Oda ve Borsa Yöneticileri,Sektör Temsilcileri ile ilgili kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı

TBMM Kit Komisyonu Başkanı Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa SAVAŞ, Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Dr. Bekir Pakdemirli’yi, İl Başkanımız Sn. Ömer Özmen, Milletvekillerimiz Sn. Bekir Kuvvet Erim, Sn. Metin Yavuz, Sn. Rıza Posacı, İlçe Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız ve kıymetli teşkilat mensuplarımızla birlikte İl Başkanlığımızda ağırladık.

147333937_1876091989207143_7797986205971981016_n.jpg

Bu haber toplam 9664 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim