• Aydın11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TOPUKLU EFE'DEN YENİ DEZENFEKTE İSTASYONLARI
05 Nisan 2020 Pazar 11:59

TOPUKLU EFE'DEN YENİ DEZENFEKTE İSTASYONLARI

Geçen günlerde kamu kurumlarının ve vatandaşların yararlanması için Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan dezenfekte istasyonlarına yenileri eklendi.

Geçen günlerde kamu kurumlarının ve vatandaşların yararlanması için Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan dezenfekte istasyonlarına yenileri eklendi. Kamuya ait araçlardan gelen yoğun talepler nedeniyle Kuşadası ve Nazilli'de de yeni dezenfekte istasyonları açıldı.

Koronavirüs salgınına karşı önlemler almaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi “Dezenfekte İstasyonu” sayısını da artırdı. Yeni dezenfekte istasyonları Kuşadası'nda Yavansu Mahallesi Hüseyin Can Bulvarı'nda ve Nazilli Otogarı'nın içerisinde kuruldu. Ücretsiz olan dezenfekte istasyonları ihtiyacı olan ve kamuya hizmet veren şehir içi minibüsleri, taksiler, nakliye araçları, kamuya ait araçlar gibi bütün araçlar için kullanılabiliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, toplum sağlığı vurgusu yaptı. Tüm toplu taşıma araçlarının düzenli aralıklarla dezenfekte edilmesinin salgının yayılmasını önleme noktasında önemli olduğunun altını çizen Başkan Çerçioğlu, "Vatandaşlarımızdan ve kurumlardan gelen yoğun talep doğrultusunda dezenfeksiyon istasyonlarımızın yenilerini açtık. Ücretsiz sunduğumuz bu hizmetimizden araçlarını dezenfekte ettirmek isteyen tüm toplu taşıma araç sahipleri ve bütün kamu kurumları yararlanabilir" ifadelerini kullandı.

yeni-dezenfeksiyon-istasyonlari-(3).jpg

Bu haber toplam 943 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim