• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Turizm Fuarı
10 Aralık 2018 Pazartesi 10:29

Turizm Fuarı

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansı 6 - 8 Aralık 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleşiyor. Kurumlar arası işbirliği ile hazırlanan Didim Standına Didim Ticaret Odası

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansı 6 - 8 Aralık 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleşiyor. Kurumlar arası işbirliği ile hazırlanan Didim Standına Didim Ticaret Odası da katkıda bulundu. Fuara Başkan Yardımcımız Ali Hikmet Atilla ve Turizm Meslek komitesi Başkanımız Deniz Aktaş katıldı.

Fuara ayrıca 6 Aralık Perşembe günü ilçemizde faaliyet gösteren turizmciler ve Didim Meslek Yüksek Okulundan öğrencilerin ücretsiz ulaşımını sağladık.

Hikmet Atilla yapmış olduğu değerlendirmede, “Didim’de her ne kadar yatırımlarda gecikme var ise de, bunu avantaja çevirme şansımız var. Didim kıyı bölgesinde en fazla hazine arazisine sahip bir destinasyonumuz, Bunu Didim’e turizm yatırımı çekmek için çok iyi değerlendirmek gerekir. Örnek alacağımız yurt içi ve dışında birçok destinasyon var. Bundan böyle kalite ve sermaye ön planda olacak. Kalitenin olduğu yerde çevre, kültür ve tarihi yerler duyarlılığı da gelişecektir” dedi.

Fuarda Didim ile ilgili yerli ve yabancı şirketler ile ikili görüşmeler yapıldı.

Fuarın ilk gününde Didim Standında Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Sevinç Karataş, Belediye Meclis Üyesi Ali Çağlar, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Turizm Derneği Başkanı Tayyar Cengiz ve Başkan Yardımcısı Mustafa Şentürk, Emlakçılar Derneği Başkanı Osman Coşkun, ve turizm sektör temsilcileri katıldı.

Haber : Helin ÖDEN

054a1684.jpg054a1771.jpgebd9ce0a-7ca1-4efd-ae86-6cdbd5e28919.jpg

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 747 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim