• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜLKÜ OCAKLARINDAN MÜFLİS BARIŞ'A SERT TEPKİ
14 Kasım 2019 Perşembe 11:06

ÜLKÜ OCAKLARINDAN MÜFLİS BARIŞ'A SERT TEPKİ

Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Tayfun ŞAN, bazı yayın organlarında yayınlanan haberlere sert tepki gösterdi.

Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Tayfun ŞAN, bazı yayın organlarında yayınlanan haberlere sert tepki gösterdi.

Kamuoyunda Müflis Barış olarak tanınan, Ticaret Bilmez, Kendisini süreki batıran, Özlem Ablasının eteğine yapıştıktan sonra işleri düzgün gitmeye başlayan sözüne Güvenilmez Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Barış ALTINTAŞ'a Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun ŞAN çok sert tepki gösterdi.

İşte Başkan Tayfun ŞAN'ın Açıklması;

CHP'nin kendi yayın organlarına yaptırdığı habere göre ''ismini de haberden öğrendiğimiz'' Barış Altıntaş'a vur emri verdiğimiz yönünde yapılan tamamen algı yönetimine dayalı alçak, yalan haberi kızgınlıkla okuduk.
Barış Altıntaş denilen şahıs Aydın Ülkü Ocakları üzerinden prim yapma çabası içinde, ucuz kahramanlık peşinde, bulunduğu yeri beğenmemiş olacak ki bulunduğu yerden daha yüksek mevki, makam derdindedir.
Devletimizin Savcılarını şehit eden terör örgütlerine övgüler düzen, Polisleri yatağında uyurken şehit eden, polislerin çocuklarını bile bombalı saldırılarda katleden, astsubayları ve subayları eşlerinin gözünün önünde kahpece öldüren terör örgütünün uzantısı partiyle kolkola yürüyen kamuoyunun gözü önünde Chp'dir. Aynı Chp ve Barış Altıntaş denilen bu şahıs Chp'nin kendi yayın organların yaptırdığı haberde düzmece, yalan, namus ve şereften yoksun iddialarla; Aydın Ülkü Ocakları'nı Bizim kutsal saydığımız devlet kurumlarıyla, karşı karşıya getirme çabası alçaklığına girişmişlerdir. Fakat bu alçak iddialar yer aldığı haberden anlaşıldığı üzere ciddiye alınmamış olacak ki Emniyet Müdürümüzle hemşehrilik bağları gündeme getirilmeye çalışılmıştır. Barış Altıntaş ve avanelerinin zekaları Türkiye Cumhuriyeti'nin hukuk devleti olduğunu kavrayamamışlardır. Devlet iftirayla iş görmez, dedikodu duyumlarla hareket etmez.Barış Altıntaş bu namus ve şereften yoksun iddialarla Aydın Ülkü Ocakları'nı kolayca susturacak, sindirecek sanıyorsa yanılıyor. Ülkü Ocakları geri adım atmaz, hainden, alçaktan yalancıdan korkmaz, düşmandan aman dilemez, bulunduğu yeri terk etmez. Devletimiz ve Milletimizin yanından ayrılmaz. Şehitlerimize ihanet etmez, gazilerimizi gücendirmez.
Son sözümüz;
Barış Altıntaş denilen şahısla hakkımızdaki iddiaları için meşru yollardan sonuna kadar mücadele edeceğiz. Kimse Meydanı boş sanmasın.''Ülkü Ocakları' nı KALLEŞ KELİMESİYLE YANYANA KOYAN MÜPTEZELLER !!!HERKES AYAĞINI DENK ALSIN.

aydin-ulku-ocaklarindan-chp-efeler-belediye-baskan-yardimcisi-muflis-baris-altintasa-cok-sert-tepki.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1302 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim