• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ülkücü İşçiler Genel Başkan Yardımcısı Aydında
07 Aralık 2016 Çarşamba 00:56

Ülkücü İşçiler Genel Başkan Yardımcısı Aydında

Aydında yeni kurulmasına rağmen çığ gibi büyümeye devam eden Ülkücü İşçiler Derneği bu hafta gerçekleştirdikleri yönetim toplantısına Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Sayın Caner SARIOĞLU' da katılım sağladı.

       Aydında yeni kurulmasına rağmen çığ gibi büyümeye devam eden Ülkücü İşçiler Derneği bu hafta gerçekleştirdikleri yönetim toplantısına Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Sayın Caner SARIOĞLU' da katılım sağladı.
       Toplantıda İl Başkanı Sayın Mesut GÜMÜŞ ve yönetimi Aydın'da işçilerin sıkıntıları ve ihtiyaçları üzerine yapılan, yapılmakta olan ve ileriki günlerde yapılması planlanan faaliyetleri üzerine Sayın SARIOĞLU'na bilgiler verdiler.
       SARIOĞLU yaptığı konuşmada; Ülkücü İşçiler Derneği Genel Merkezi olarak işçi zülmüne müsade
etmeyecek, tüm hakları gerek hukuksal gerekse dayanışma olarak bizzat ve herdaim savunularak işçi kardeşlerimizin yanında olacak olduklarını belirtti.
       Aydın'da neredeyse her meslek dalından üyelere sahip olan  Ülkücü İşçiler Derneği Aydın İl Başkanlığının bu azimli çalışmaları için Genel Başkan Yardımcısı Sayın Caner SARIOĞLU İl Başkanı Sayın Mesut GÜMÜŞ ve yönetimine teşekkürlerini sundu.

AydınÖzel

unnamed-033.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1312 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim